lostyazilim
tr.link

Yeterli İçerik için Ortalama Kaç İndex olmalı?

9 Mesajlar 3.907 Okunma
lstbozum
tr.link

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Merhabalar bir sitem için adsense almaya çalışıyorum.

Yetersiz içerik diyor.

Daha önce bu hata ile hiç karşılaşmamıştım. Ya politikalarımıza uymuyor diyordu yada kabul ediyordu. İlk kez bu hatayı aldım bir sitem için.

Adsense için yeterli içerik olması için ortalama kaç google indexi olmalı dır ya da yetersiz içerik derken neyi kastediyor. Hit sayısı mı , google index sayısı mı?

wmaraci
reklam

ReCo ReCo www.recepbaglar.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 791
  • Beğeniler 22 / 98
  • Ticaret 9, (%100)
Yaklaşım 1K indexden sonra başvurum kabul edildi.

reklamsiz reklamsiz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Programlama (öğrenci)
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 31 / 43
  • Ticaret 2, (%100)
hocam 100 index varken başvurmuştum öyle bir şey demedi. yaklaşık 20-30 konu vardı sitede.içerik az olduğu halde kabul edildi

Furkan KAYA Furkan KAYA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 23 / 53
  • Ticaret 1, (%100)
17 kaliteli içerik ile başvurduğumda onay gelmişti..

wmaraci
wmaraci

Onur Onur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 0 / 297
  • Ticaret 65, (%98)
15 ila 20 arasında ki bir siteyi almıştı üstelik yeni açılan :)

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Ben 3 günlük domaine almıştım. Kurallar laf olsun diye var :)

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)
İçeriğin yetersizliği için index sayısına bakmamanızı öneririm. Çünkü 30 yazıya ortalama 4 etiket verirseniz 120 index'iniz olurken 30 yazıya 10 etiket verirseniz bu sayı artar. Yazılar özgün ve kaliteli olmalı ve etiketlere özen gösterilmeli. Şahsen 700 index'te kabul edildim ancak ikinci onayda takıldım.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)

Valkyrie adlı üyeden alıntı

İçeriğin yetersizliği için index sayısına bakmamanızı öneririm. Çünkü 30 yazıya ortalama 4 etiket verirseniz 120 index'iniz olurken 30 yazıya 10 etiket verirseniz bu sayı artar. Yazılar özgün ve kaliteli olmalı ve etiketlere özen gösterilmeli. Şahsen 700 index'te kabul edildim ancak ikinci onayda takıldım.

ya ben etiket olayını hiç anlamıyorum. İçerikler tamamen özgün.

Ben etiketi şöyle yapıyorum;
Örneğin Oyun sitesi için

oyunadı oyunu oyna, kategori ismi oyunları oyna, oyunismi parça1 oyunu oyna, oyunismi parça2 oyunu oyna

bu yanlış bir etiket sistemi mi?

Valkyrie Valkyrie Interface Designer / IT Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Interface Designer / IT
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 1365
  • Beğeniler 20 / 195
  • Ticaret 2, (%100)

MertBalci adlı üyeden alıntı

ya ben etiket olayını hiç anlamıyorum. İçerikler tamamen özgün.
Ben etiketi şöyle yapıyorum;

oyunadı oyunu oyna, kategori ismi oyunları oyna, oyunismi parça1 oyunu oyna, oyunismi parça2 oyunu oyna
bu yanlış bir etiket sistemi mi?

Bana soruyorsan eğer, şahsi fikrim;
Herkesin kendine göre bir tecrübesi ve fikri var. Sadece bu değil herkesin açtığı bloglarda veya forumlarda bir yazısı ve bu yazıya göre oluşan düşünceler var. Çok etiket eklediğim zamanlarda oldu ancak bu yüzden index'im kafasına göre durmadan değişmeye başladı, az etiket eklediğimde ise üst sıralarda çıkmaya başladım. Bununla birlikte kendimi bir konuyu yazdıktan sonra o konuyu nasıl bulacakları hakkında düşündürmeye zorluyorum. Eğitimli kişide, eğitimsizi de siteme nasıl çekebilirim ? Eğitim sadece okul olarak değil zeka olarak ta değişim gösterir. Yani neyi, kim, nasıl, nerede, ne zaman aratır ve nasıl bulur. Bir birey evliya çelebi olarak başlık belirlerken ben ise seyahat ya resullullah kimin sözüdür gibi başka bir yönden çekmeye çalışıyorum. Çünkü yıllanmış ve seosu güçlü siteler zaten baş yapıt olan kelimelerde üst sıradalar ve üst sıralara geçmek gerçekten zor. Bu sayede bende kendi kelimemde üst sıralara çıkıyorum. Yani kimin, neyi arayacağını düşünüp bu aramayı gerçekleştirirken google'ye hangi kelimeleri yazacağını tasarlıyor(çünkü yöreden yörede sadece kültür değil dil kültürü de değişiyor) nasıl bulabiceğini düşünüp etiketleri ona göre ayarlken herkesten önce davranıp üst sıralarda çıkmaya çalışıyorum. Zaman kavramıda çok önemli. Şöyle söyleyeyim seo namına hiçbir çalışma yaptırmadığım bir blog'um galaxy s4'ün çeşitli arama sorgularında buna galaxy s4 etiketi de dahil 2.sıradaydım. Yani birinci sırada google reklamı varken 2.sıraya oturdum ancak 1 hafta kadar sürdü ve tahttan indirildim. Umarım kendi fikrimi nakşedebildim size :)
ek olarak; zeka geçen yazılarm yanlış anlaşılmasın kimseye gerizekalı demiyorum. Herkesin zeka yapısı farklıdır ve buna dayalı olarak herkesin araştırma kelimeleri farklılık gösterir. Kimisi doğum tarihi, kimisi biyografisini, kimisi hayatını, kimisi yapıtlarını vesaire vesaire
chimera

kişi bu mesajı beğendi.

the World shall know Pain
Interface Designer / IT
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al