Herkeze Hayırlı Forumlar Dilerim
Google Adwords Otomasyon
1-Benim İşletmem Fake Kurulumu
Otomatik olarak benim işletmem hesabı kurulum tamamlar . Sonrasında Ads'de benim işletmem üzerinden fake kampanya kurulumunu tamamlar .
2-Youtube Fake Kampanya Kurulumu
Gerek sizin verdiğiniz linklere yada otomatik olarak random linkler üzerinden youtube fake kampanya kurulumunu tamamlar .
3-Özel Fake Kampanya Kurulumu
Bu kurulum sonrasında ortalama 5 dakika içerisinde gerçek kampanyanızı girebilirsiniz etkin olmasını bekleme vs yok .
4-Web Sitesi Kampanya Kurulumu
Otomatik olarak bizim vermiş olduğumuz domain, başlık, acıklama, keyword, tbm, bütce, lokasyon gibi gerekli bilgiler ile web sitesi kampanya kurulumunu tamamlar .
5-Tıkla Ara Kampanya Kurulumu
Otomatik olarak bizim vermiş olduğumuz domain, başlık, acıklama, keyword, tbm, bütce, lokasyon gibi gerekli bilgiler ile tıkla ara kampanya kurulumunu tamamlar .
6-Hesap Check
Otomatik olarak hesapların Askı Durumunu Askıdan Dönen Varmi Kontrolünü Sağlar
7-Aski İtiraz
Otomatik olarak hesaplarınıza Askı İtiraz Attırabilirsiniz. Askı itiraz ülkesini siz belirliyebilirsiniz.
8-Hesaplara Bakiye Cektirme
Vermiş olduğunuz kartları bir hesaba ekleyerek hesaplara otomatik bakiye eklemesi yapar.
9-Buton Kontrol
Hesapların ödeme yetkisini kontrol eder .
10-Reklam Veren Doğrulama
Belirttiğiniz İsimleri Sırasıyla Hesaplara Girerek Gerekli Belgeleri Secerek Doğrulama Gerçekleştirir
Konumuzdaki Ads Üretim Botumuz TL Hesap Üretimi Yapmaktadir
Botun bir cok fonksiyonunu elimden geldiğince anlatmaya çalıştım . Yazmadığım bir cok extrası mevcuttur . Bot ile ilgili sorularınız ve extra istekleriniz olursada yardımcı olabilirim whatsapp iletişim üzerindne bana ulaşabilirsiniz .
Whatsapp İletişim : +46 76 901 81 32