-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Birkaç gün önce bir arkadaşım aranarak aynı şekilde hesabı çalınmıştır. Çalınan hesapta farklı rakip firmaya satılmış, arayan **************lar ve karşı firma hakkında dava açılmıştır. Değerli arkadaşlar hiçbir şekilde kupon vb reklam vaatleri ile arayanlara itibar edip bilgilerinizi paylaşmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kiralikaraba.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dün yine bir müşterim arandı.. öyle prof olmuşlarki olandırıcılar aramlarda cep telefonunda lusiana dan gelen arama diye yazıyor . müşterimden 250 tl kupon kazandınız hesap erişimi sağlamamız gerekiyor demiiş bir bayan.. Daha önceden uyarmıştım müşterilerimi bu konu hakkında, müşterimde lisanı münasip bir dille "Ben sana bir bağlanırsam bir daha kopamam v.s v.s" gibi telefondakine bağırıp kapattı..
“Lâ Galibe İllallah”
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
havuz operatörü
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tamam farklı bir gmail hesabında adwors açtım. Bir de mercanst hesabı var. O da çalınan hesaba bağlı. Onu da mı yeni gmail hesabı ile açmam lazım. Eskisini iptal edip.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
havuz operatörü
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gmail çalınmadı hocam o duruyor. Fakat aynı gmail adresine merchanst da tanımlı. Yoksa bağlı olan gmailimde bir şey yok. Mercanst hesabım o gmail de tanımlı olduğu için o hesabı da askıya almışlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
havuz operatörü
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başka bir gmail hesabından açtım onu da askıya aldı. Bu illetten nasıl kurtulacağım ben.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar bende yeni adwors hesabı açtım bir akrabamız için 2-3 gün sonra googleden arıyoruz diye biri aradı telefonda +353 1 533 9909 nosu gözüküyor. paneldeki bilgilerin hemen hemen hepsini söyledi en son promosyon koduna getirdi işim vardı konuşmayı yarıda kesmek zorunda kaldım.Mail göndermişti telefondaki kişi @google.com uzantılı bu gerçekten googleden mi yoksa üç kağıtçımıdır.