-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google adwrods Bilgi merkezinden arıyoruz deyip (Arayan numara 0850 480 4655) kupon kazandınız bunu sizin hesabınıza yüklememiz gerekmekte aksi takdirde süresi dolunca kullanılmıyor gibi bahanelerle müşterimi bir şekilde inandırıp hesap erişim izni istemişler oda 250 TL kupon gelicek hevesiyle arayan kişinini telefonda yönlendirmesiyle hesap erişimini onayladı ve sonuç olarak 675 TL lik başka firmalara ait reklamlar verildi kendi hesabından... Başka firmalar da amerikada ki 20 den fazla şirket reklamı..
Lütfen dikkatlı olalım bu gibi durumlarla karşılaşmamak için
5 kişi bu mesajı beğendi.
“Lâ Galibe İllallah”
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Arkadaşlar dikkatli olalim herşey düşünerek yapalim Beni dolandıramazlar diye düşünmeyin çok çok dikkatli kimse mağdur olmasin
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu konu yoğun derecede hassasiyet içermektedir... Bu konuda adminlerinde desteği ile daha fazla kşiye ulaşmasını sağlamamız gerekir.. Çok garip bir **************lık dolandırılan insanların coğu amerikadaki firmalara reklam verilmesi sağlanılıyor.. son 1-2 hafta içinde bayağa bir artış olduğu söyleniyor. Neden illede amerika
“Lâ Galibe İllallah”
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
havuz operatörü
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu konu benim başıma geldi. Aynı şekilde 250 TL. kupon vericeğiz diye mail yoluyla linki tıklayın hesap yetkilerini ve ödeme yöntemini değiştirin diye. Ve sonuçta adwords hesabım çalındı. Aynı gün google şikayette bulunup, hesabımı askıya aldılar. Bakiyemi kullanmamışlar. Bağlı olduğum kredi kartım internete kapalı olduğu için çekim yapamamışlar.
Benim sıkıntım şu an reklam verememek. Çünkü google yeni bir hesap açarsanız o da askıya alınır dedi. Reklam veremediğim için E-ticaret sitemde ciddi mali sıkıntıya girdim. Ben tekrar nasıl reklam vermeye başlayabilirim? Lütfen yardımcı olunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
havuz operatörü
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeni bir hesap açarsam o da askıya alınırmış. Öyle söyledi google. Hiçbir şey yapamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
beni de aradılar Adwords İrlanda dan arıyoruz dedi.. Konuşma şekli biraz fazla kezban geldiği için kendisine" benim arkadaşım irlanda Aswords ün müdürü ismi Erkan " diye uydurdum.. " evet tanıyorum dedi".. :) öpermisin sabaha mı bırakırsın yani...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
google bu adwrds konusunda çok yetersiz 1 haftadır 0850 390 2100 bu numaralarını arıyorsun telefon desteği yok öncesinde her telefonu açan farklı birşey söylüyor