kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhaba
Arkadaslar reklam veriyoruz ama birileri gelip reklama gıcıklığına tıklarsa param gider mi ?
Aynı ip üzerinden tıklamada 24 saatte bir defa gidiyor falan diye duydum ama reset atıp ya da dns değiştirip tıklayanlar varmış. Bunun önlemi nasıl alınır. Başına gelen var mı ? Korkmalı mıyız ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bazen tıklasınlar diye dua ediyoruz bazen de tıklamasınlar diye.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Profesyonel Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1) arkadaşlar bu soruyu 2007 yılında google grubunda sormuştum, hala adamakıllı cevap alamadığım kanaatindeyim.
2) dünyanın en büyük reklam gelirlerine sahip olan bir firma nasıl bu işlemi engelleyemez aklım almıyor.
3) avea jet modem var bende bilgisayara çıkarıp takınca ip değişiyor. bu işlem 10 sn sürüyor ve ip alıyor. yazıyosunuz anahtar kelimeye tıklıyosunuz adamın reklamına. Allah vere ki bu reklam için birkaç firma esnek teklif stratejisini kullansın. firma yandı. bütçemi böyle bitirdiler benim.
4) derim ki google artık kendisini geliştirmeli...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Profesyonel Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
işte bence google artık bu işe çözüm bulmalı. ben google a toplamda 7.500tl - 8000tl ödeme yaptım bugüne kadar fakat geçersiz tıklamadan gelen para 10-20 lira. yani rakiplerin tarafından inanılmaz bir istismara uğradım. bunu analytics ile de görebiliyorum. zaten benim sistemimde müşteri doğrudan telefona sarılıyor. dolayısıyla tüm tıklamaların %10 unu mşteri olarak alsam bile adwords kampanyamın istismara uğradığını anlayabiliyorum