lostyazilim
tr.link

Adwords'ü Nasıl Kullanıyoruz ?

5 Mesajlar 991 Okunma
lstbozum
tr.link

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Selamın aleyküm, bu adwords'de kelime kontrol özelliği olduğunu duydum, yani bir kelimenin aranma oranını, aranma rekabetini falan gösteren bir kısım varmış ama üye olurken bütçe falan diyor, biliyorum adwords adsense kullanıcılarına reklam vermek için kullanılıyor ama bu özelliklerini reklam satmadan kullanmanın bir yolu yokmu ?

wmaraci
reklam

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
Tabikide mevcut hocam kelime planlayıcı aracı bulunmakta bir kupon ve site eklemedende yukarıda bir menüde bulunuyordu şuanda unuttum ama kelime planlayıcı olarak giriş yapıldığında orada ülkeyi siteadresinizi giriyorsunuz ve anahtar kelimeyi girerek aylık aranma hacimlerine ort tık başına ne kadar ücret veriyor bakabiliyorsunuz. iyi çalışmalar.

kardelen25 kardelen25 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Gümüşhane
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 14 / 41
  • Ticaret 3, (%100)
https://adwords.google.com/KeywordPlanner#start

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

Crewx adlı üyeden alıntı

Tabikide mevcut hocam kelime planlayıcı aracı bulunmakta bir kupon ve site eklemedende yukarıda bir menüde bulunuyordu şuanda unuttum ama kelime planlayıcı olarak giriş yapıldığında orada ülkeyi siteadresinizi giriyorsunuz ve anahtar kelimeyi girerek aylık aranma hacimlerine ort tık başına ne kadar ücret veriyor bakabiliyorsunuz. iyi çalışmalar.

Bu sayfayı kullanıyorum zaten, -ki kullanacak başka yer de bulamadım- 1. adımda kayıt oluyorum, epostamı site adresimi giriyorum, 2. adımda İlk Kampanyanız diye bir yer açılıyor orayı geçemiyorum günlük bütçeniz teklif metin reklam falan fistan reklam satıcısına sorulacak şeyleri soruyor, bir şey girmeden geçmeye çalışınca geçmiyor hata veriyor, ki geçsem bile 3. adım faturalandırma, onu geçemem. Dediğiniz sekmeli sayfa yok bende malesef üst alt boş, sadece girmem gereken bilgilerin olduğu yer ve devam et butonu var.

wmaraci
wmaraci

fRee fRee Be fRee Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 44 / 24
  • Ticaret 3, (%100)
Adwords kuponunu nasıl kullanıyoruz? yardımcı olabilecek kimse var mı.. Google bana 150 tl lik kodu vermiş bunu kullanmak için para vermek gerekiyor mu yani 100 tl harca 150 de kupon kodu 250 lik bişey mi yapabiliyoruz nasıl yapıyoruz ve ben istiyorum ki arama motorunda istediğim kelimeyi aradığında en üstte reklam arama seçeneği olarak göstersin kupon kodu ile bu mümkün mü?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al