-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Selamın aleyküm, bu adwords'de kelime kontrol özelliği olduğunu duydum, yani bir kelimenin aranma oranını, aranma rekabetini falan gösteren bir kısım varmış ama üye olurken bütçe falan diyor, biliyorum adwords adsense kullanıcılarına reklam vermek için kullanılıyor ama bu özelliklerini reklam satmadan kullanmanın bir yolu yokmu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Tabikide mevcut hocam kelime planlayıcı aracı bulunmakta bir kupon ve site eklemedende yukarıda bir menüde bulunuyordu şuanda unuttum ama kelime planlayıcı olarak giriş yapıldığında orada ülkeyi siteadresinizi giriyorsunuz ve anahtar kelimeyi girerek aylık aranma hacimlerine ort tık başına ne kadar ücret veriyor bakabiliyorsunuz. iyi çalışmalar.
fRee
Be fRee
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Adwords kuponunu nasıl kullanıyoruz? yardımcı olabilecek kimse var mı.. Google bana 150 tl lik kodu vermiş bunu kullanmak için para vermek gerekiyor mu yani 100 tl harca 150 de kupon kodu 250 lik bişey mi yapabiliyoruz nasıl yapıyoruz ve ben istiyorum ki arama motorunda istediğim kelimeyi aradığında en üstte reklam arama seçeneği olarak göstersin kupon kodu ile bu mümkün mü?