-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konuda çok acemiyim hatta hiç bir şey bilmiyorum arkadaşlar öncelikle bunu söyleyeyim.
öğrencilerimle iddaya girdim android oyun yaparım diye. kafamda 1 oyun var. Construct 2 ile biraz uğraştım. GameMaker a göre biraz daha kolay geldi. Flappy Bird oyunu gibi her başladığında farklı bir platform gelmesini ,ayrıca oyunun her çalıştığında farklı şeylerin yukarıdan gelmesini istiyorum. Construct 2 de bunu yapabiliyor miyim? yada GameMaker da bunu yapabilirim?
yardımlarını bekliyorum.
www.denizliforfun.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Constractı hiç kullanmadım ama gamemaker kadar geliş bir motor değil ve android exportu yok diye hatırlıyom.gamemakerda istedeğin her türlü 2d oyunu yapabilirsin.kaynağıda boldur.
Ama gamemaker aandroid çıktı için gm pro+android exportu 150$ alman gerek.
www.ustaderslik.com
tiwaly
NodeJS / PHP / NoSQL
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
i** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Construct kullanması daha rahat ve tüm platformlara exportu var(Wii U dahil). Fakat emülatöründen kaynaklı olarak büyük çaptaki oyunlarda sıkıntılı. Gamemakerda aynı. Söylediğiniz şeyleri construct 2 de yapabilirsiniz. Hatta hazır olarak projesi içinde olması lazım Flappy bird diye. Bunun dışında hiçbiri native olarak kodlanmış bir uygulama performansına erişemiyor maalesef.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yukarıdan gelecek nesneleri bir array yada list'te topla, daha sonra çalışma zamanında ya da dünya oluşturulurken rastgele değerler üreterek bu rastgele değerlerin ait olduğu kayıtları array yada listten çek.
Örneğin Flappy Bird oyununda boruların yukarı-aşağı konumları rastgele olarak hesaplanır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
kod bilgin var ise corona sdk her türlü işini görür
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kod bilgisi yoksa, iddiaya da girildiyse en iyisi açık kaynak kodlu bir oyunu düzenlemek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
construct2 de flappy bird oynunu yaptım. gerçekten birşey yok ama adama helal olsun çok iyi düşünmüş.
kod işini bırakalı 8-10 yıl oldu çoğunu unuttum. aklımda basit bir oyun var şimdi ona yönelicem. windows oyunu varya purple place onun gibi rast gele bişeyler açılan bi oyun yapıcam ama nasıl :D
ayrıca önerileriniz için çok teşekkür ederim.
www.denizliforfun.com