-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Hayırlı kazançlar hocam. Şimdi biz bu paketlerden aldığımızda sıfır bir uygulama ya da oyun yapılıyor ve ona bir nevi seo çalışması yapılıyor doğru mudur?
Web Siteniz için Webview Uygulama Yapıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Edep adlı üyeden alıntı
Merhabalar, Seo çalışması bulunmuyor normal Web sitelerinden bağımsızdır. Aso çalışması mevcut bununda çalışma mantığı farklıdır normal seo gibi değildir.
Anladım hocam. Ancak yeni uygulama ya da oyun yapımı kısmı doğrudur değil mi? Yeni bir ürün ortaya çıkarıyorsunuz yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Teşekkürler bilgilendirme hocam. İmkanları denkleştirip sizinle bir çalışma yapmayı düşünüyorum. Kolaylıklar diliyorum. iyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Mobil tarafında sizin kadar bilgili değilim. Sorularım saçma gelebilir, kusura bakmayın.
1 yıl sonrasında uygulama için tekrar ücret ödeniyorsa neye göre ve nasıl?
1 yıl sonrasında güncellemeler için nasıl bir yol haritası çıkartılıyor? İlk soru ile bağlantılı olarak. Gözlemlediğim, bazı uygulamalar da bir süre sonra ivme tersine dönebiliyor. Yani 500 den 5 düştüğü durumlarda özellikle ne yapıyoruz karşılıklı olarak? (Sizin çalışmanız sonrasında bu tarz bir durumla karşılaşılabilir mi bilemiyorum.)
Sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim. Ayrıca iletişim bilgilerinizi rica ederim.
İlker
1 kişi bu mesajı beğendi.