ilkerçobanoğlu adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Mobil tarafında sizin kadar bilgili değilim. Sorularım saçma gelebilir, kusura bakmayın.
1 yıl sonrasında uygulama için tekrar ücret ödeniyorsa neye göre ve nasıl?
1 yıl sonrasında güncellemeler için nasıl bir yol haritası çıkartılıyor? İlk soru ile bağlantılı olarak. Gözlemlediğim, bazı uygulamalar da bir süre sonra ivme tersine dönebiliyor. Yani 500 den 5 düştüğü durumlarda özellikle ne yapıyoruz karşılıklı olarak? (Sizin çalışmanız sonrasında bu tarz bir durumla karşılaşılabilir mi bilemiyorum.)

Sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim. Ayrıca iletişim bilgilerinizi rica ederim.

İlker


Merhabalar, estağfurullah elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız.

1 yıl sonrasında hizmet için herhangi bir ücret yoktur. Ki çalışmamız 1 yılı kapsamaktadır. 1 yıl sonra kendi insiyatifiniz doğrultusunda yatırım yapabilir veya yapmayabilirsiniz.

1 yıl süre içerisinde tüm destek, güncelleme, aplikasyon değişiklikleri bize aittir bu sürenin dışında ki işlemler bize ait değildir. Ufak, tefek basit güncellemeler için elbette yardımcı oluruz.

Yapmış olduğunuz gözlemlemelerden çıkardığınız sonuçlar kısmen doğrudur ve buna katılıyorum. Ancak unutmayın ki bizim çalışmalarımızda tek bir ürün yani tek bir uygulama bulunmuyor. Yatırım maliyetine bağlı olarak birden çok uygulama yer almaktadır. Bu şekilde ters bir ivme olmamış oluyor.

Saygılar