Genelde kıyaslarken lg g2 ile kıyaslıyorlar ve aradaki fiyat farkına bakıyorlar. Ama kıyaslanması gereken telefon aslında note3 ile. Note3 ile neredeyse aynı özelliklere sahip.
Lg g2 ile kıyaslanması gereken Elite Lite ki o da 999 TL den geliyor.
Bir de bataryası eleştiriliyor. Ben açıkcası bataryanın o kadar sorun olacağını sanmıyorum. Fazla oyun oynayan biri değilim. Oyun oynayacaklar da bir zahmet şarja taksınlar yani telefonu.
Eğer bataryası çok problem olursa da powerbank denen aletler var onlardan alırız. Çok da problem değil. Zaten yakında çıkacaktır Elite'e uygun powerbanklar.
Lg g2 ile kıyaslanması gereken Elite Lite ki o da 999 TL den geliyor.
Bir de bataryası eleştiriliyor. Ben açıkcası bataryanın o kadar sorun olacağını sanmıyorum. Fazla oyun oynayan biri değilim. Oyun oynayacaklar da bir zahmet şarja taksınlar yani telefonu.
Eğer bataryası çok problem olursa da powerbank denen aletler var onlardan alırız. Çok da problem değil. Zaten yakında çıkacaktır Elite'e uygun powerbanklar.
Tabikide 2500 mah düşük demek hakaret olur :) fakat 3000 mah olması gerçekten büyük etki yapabilirdi. Şarj konusunda. Fakat yapacak bir şey yok artık telefon yarın satışa çıkıyor. Ayrıca seninde dediğin gibi bir çok forum ve blogta rast geldim. LG G2 vs GM Discovery Elite tartışmasına.
Discovery'nin ilk sürümünde (yani 4 gblık sürümü) şarj soketi arızalıydı ve ne yazıkki bunun için yeterli destek verilmedi ama ikinci sürümler hatasız çıktı.Elite modelinde ise olumsuz yönleri (bence) bu özellikteki bir telefona göre bataryasının yetersiz olması ve yekpare kasadan oluşması. Fiyat olarak bu yüzden bir tık daha aşağıda olmalıydı kanımca.
Bu arada discovery 2 yi bekliyorum :)
Bu arada discovery 2 yi bekliyorum :)
Yukarıda bir arkadaşada söyledim bataryasının 2500mah olması fiyatını etkilememeli diye.
Servis konusunda ise bir çok eleştiri var.