lostyazilim
tr.link

GM Discovery Elite Geliyor!

40 Mesajlar 6.671 Okunma
lstbozum
tr.link

SerhatAtilkan SerhatAtilkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

technoesh adlı üyeden alıntı

Genelde kıyaslarken lg g2 ile kıyaslıyorlar ve aradaki fiyat farkına bakıyorlar. Ama kıyaslanması gereken telefon aslında note3 ile. Note3 ile neredeyse aynı özelliklere sahip.
Lg g2 ile kıyaslanması gereken Elite Lite ki o da 999 TL den geliyor.

Bir de bataryası eleştiriliyor. Ben açıkcası bataryanın o kadar sorun olacağını sanmıyorum. Fazla oyun oynayan biri değilim. Oyun oynayacaklar da bir zahmet şarja taksınlar yani telefonu.

Eğer bataryası çok problem olursa da powerbank denen aletler var onlardan alırız. Çok da problem değil. Zaten yakında çıkacaktır Elite'e uygun powerbanklar.

Tabikide 2500 mah düşük demek hakaret olur :) fakat 3000 mah olması gerçekten büyük etki yapabilirdi. Şarj konusunda. Fakat yapacak bir şey yok artık telefon yarın satışa çıkıyor. Ayrıca seninde dediğin gibi bir çok forum ve blogta rast geldim. LG G2 vs GM Discovery Elite tartışmasına.

hackxien adlı üyeden alıntı

Discovery'nin ilk sürümünde (yani 4 gblık sürümü) şarj soketi arızalıydı ve ne yazıkki bunun için yeterli destek verilmedi ama ikinci sürümler hatasız çıktı.Elite modelinde ise olumsuz yönleri (bence) bu özellikteki bir telefona göre bataryasının yetersiz olması ve yekpare kasadan oluşması. Fiyat olarak bu yüzden bir tık daha aşağıda olmalıydı kanımca.

Bu arada discovery 2 yi bekliyorum :)

Yukarıda bir arkadaşada söyledim bataryasının 2500mah olması fiyatını etkilememeli diye.

Servis konusunda ise bir çok eleştiri var.

wmaraci
reklam

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Elite'in iki modeli var.
Birisi 2 GB RAM ve 16 GB hafızaya sahip olan modeli. Bu 999 TL.
Diğer modeli ise 3 GB RAM ve 32 GB hafızaya sahip. Bunun fiyatı ise 1299 TL.

Firma inceleme için gönderecek.
Bakalım nasılmış. :)

• Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)
Telefonu alan veya deneme fırsatı olan arkadaşlar yorumlarını bırakırlarsa diğer arkadaşlarda bilgilenir diye düşünüyorum.

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)

Ben vatandan siparişini verdim bile :)

technoesh arkadaşlara bilgi verebilirsin telefon hakkında :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

cgrclk adlı üyeden alıntı

technoesh arkadaşlara bilgi verebilirsin telefon hakkında :)

Evet güzel olur :) Daha açıklayıcı olur.

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
16 MP arka, 8MP optik odaklamalı ön kamerası bulunuyor.
16MP çok gereksiz birşey olmuş. Kullanıcıları kandırma yöntemi bana göre. 8MP Optik odaklanma ise iyi bir özellik. En azından X bilmem kaç Dijital zoom özelliği altında insanları kandırmamışlar.
Depolama alanında ise 3GB'lık bir alan ile kullanıcılarına ulaşmayı hedefliyor.
3 GB yeni akıllı telefonlara oranla düşük bir oran. Minumum 8GB hafızası olmalı.

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)

Ahmet adlı üyeden alıntı

16MP çok gereksiz birşey olmuş. Kullanıcıları kandırma yöntemi bana göre. 8MP Optik odaklanma ise iyi bir özellik. En azından X bilmem kaç Dijital zoom özelliği altında insanları kandırmamışlar.

3 GB yeni akıllı telefonlara oranla düşük bir oran. Minumum 8GB hafızası olmalı.

Laptop değilki bu ya? :) 3GB kesinlikle az değil hatta fazla bile. Dikkat ederseniz şu an için bu kadar belleğe sahip olan bir Note3 var bir de bu cihaz var.

• Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 4 / 43
  • Ticaret 8, (%100)

Laptop değilki bu ya? :) 3GB kesinlikle az değil hatta fazla bile. Dikkat ederseniz şu an için bu kadar belleğe sahip olan bir Note3 var bir de bu cihaz var.

cgrclk Haklı laptop değil bu :) gayet yerli yerinde 3 GB

mrshn mrshn Felix Themes (technoesh) Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 1011
  • Beğeniler 46 / 146
  • Ticaret 14, (%100)

Ahmet adlı üyeden alıntı

Hocam ilk olarak bu mesaj gm elite ile yaziyorum.
1. Oto fokus olayi her iki kamerada da mevcut. Ayrica kamera milleti kandirmak icin degil kaliteli cekim yapiyir. Ben cok memnunum acikcasi.

2. Sizin bahsettiginiz 3 gb rom degil ram. Yani telefonda 3 gb ram 32 gb da rom (dahili alan) bulunmaktadir.

Telefonu almak isteyenler alacak olanlar sorulariniz varsa yanitlayabilirim.

Ayrica bataryayi sorun eden arkadas varsa sorun etmesin. İnternet gun boyu acik ve surekli mesajlasan biri olarak 1 gunu rahatlikla cikariyorum. Hatta oyun bile oynayacak kadar batarya kaliyor. Bir de sarj konusunda bir sey dikkatimi cekti. Alet cok hizli sarj oluyor.

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)

Ben o kısmı dahili hafıza olarak anladım, kusura bakmayın. :)

Hocam ilk olarak bu mesaj gm elite ile yaziyorum.
1. Oto fokus olayi her iki kamerada da mevcut. Ayrica kamera milleti kandirmak icin degil kaliteli cekim yapiyir. Ben cok memnunum acikcasi.

2. Sizin bahsettiginiz 3 gb rom degil ram. Yani telefonda 3 gb ram 32 gb da rom (dahili alan) bulunmaktadir.

Telefonu almak isteyenler alacak olanlar sorulariniz varsa yanitlayabilirim.

Ayrica bataryayi sorun eden arkadas varsa sorun etmesin. İnternet gun boyu acik ve surekli mesajlasan biri olarak 1 gunu rahatlikla cikariyorum. Hatta oyun bile oynayacak kadar batarya kaliyor. Bir de sarj konusunda bir sey dikkatimi cekti. Alet cok hizli sarj oluyor.

Megapixel ile kalitenin bir bağlantısı yok. Megapixel sadece baskı boyutunu arttırır. Kalite kamera özellikleri ve çözünürlükle alakalıdır. Zaten Megapixel bir kalite göstergesi olsaydı Apple gibi bir firma 5s gibi bir telefonu 8MP olarak çıkarmazdı. :)

Hayırlı olsun, bahsettiklerinize göre iyi telefon. Fiyatıda bana göre diğer rakiplerine oranla çok iyi.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al