cgrclk adlı üyeden alıntı

Laptop değilki bu ya? :) 3GB kesinlikle az değil hatta fazla bile. Dikkat ederseniz şu an için bu kadar belleğe sahip olan bir Note3 var bir de bu cihaz var.

Ben o kısmı dahili hafıza olarak anladım, kusura bakmayın. :)

technoesh adlı üyeden alıntı

Hocam ilk olarak bu mesaj gm elite ile yaziyorum.
1. Oto fokus olayi her iki kamerada da mevcut. Ayrica kamera milleti kandirmak icin degil kaliteli cekim yapiyir. Ben cok memnunum acikcasi.

2. Sizin bahsettiginiz 3 gb rom degil ram. Yani telefonda 3 gb ram 32 gb da rom (dahili alan) bulunmaktadir.

Telefonu almak isteyenler alacak olanlar sorulariniz varsa yanitlayabilirim.

Ayrica bataryayi sorun eden arkadas varsa sorun etmesin. İnternet gun boyu acik ve surekli mesajlasan biri olarak 1 gunu rahatlikla cikariyorum. Hatta oyun bile oynayacak kadar batarya kaliyor. Bir de sarj konusunda bir sey dikkatimi cekti. Alet cok hizli sarj oluyor.

Megapixel ile kalitenin bir bağlantısı yok. Megapixel sadece baskı boyutunu arttırır. Kalite kamera özellikleri ve çözünürlükle alakalıdır. Zaten Megapixel bir kalite göstergesi olsaydı Apple gibi bir firma 5s gibi bir telefonu 8MP olarak çıkarmazdı. :)

Hayırlı olsun, bahsettiklerinize göre iyi telefon. Fiyatıda bana göre diğer rakiplerine oranla çok iyi.