HTC One’ın tanıtım etkinliğinden HTC’nin resmi sitesinde görüntülenen kırmızı renkli HTC One Türkiye’de satışa sunuluyor. İşte kırmızı renkli HTC One modelinin Türkiye çıkış tarihi ve detaylar.

Tayvanlı üreticinin büyük umutlar bağladığı, şirketin tekrardan mobil sektörde sesinin gür çıkmasını sağlayan amiral gemisi HTC One modelinin kırmızı renk seçeneği Avrupa’dan sonra Türkiye’de de satışa sunuluyor. Şubat ayında New York ve Londra’da düzenlenen etkinlikle resmiyet kazanan HTC One modeli iki farklı renk seçeneği ile raflardaki yerini almıştı. HTC’nin resmi web sitesinde tanıtım etkinliğinden sonra görüntülenen kırmızı renkli HTC One modeli daha sonra siteden kaldırılmış ve yanlışlıkla bu renk seçeneğinin siteye eklenildiği açıklaması yapılmıştı.

Kırmızı renkli HTC One modeli Avrupa’dan sonra 7 Temmuz Pazar günü Türkiye’de de satışa sunuluyor. HTC’nin farklı varyans ve renk seçenekleri ile satış rakamını yukarıya çekmeye çalıştığı yeni amiral gemisine One Mini ve One Max modellerini yılın 3 çeyreğinde ekleneceği iddia ediliyor.

Kaynak : http://www.blogroid.com/kirmizi-renkli-htc-one-pazar-gunu-turkiyede/