Pixar’ın 21 Haziran’da ülkemizde vizyona giren yeni animasyon filmi Sevimli Kahramanlar Üniversitesi (Monster University), Samsung Galaxy S4′ün yeni reklam çalışmalarından birisi oldu. Samsung Galaxy S4′ün öne çıkan özelliklerinin sevilen animasyon filmi ile anlatıldığı reklam filmi haberimizde sizlerle.

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S4′ün tanıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Pixar‘ın vizyona geçtiğimiz günlerde çıkan yeni filmi Sevimli Kahramanlar Üniversitesi, Samsung’un amiral gemisinin ön çıkan özelliklerinin eğlenceli bir biçimde anlatıldığı 97 saniyelik bir reklam filmiyle karşımızda.

Galaxy S4′ün Air Gesture, Smart Pause, Group Play, Sound & Shot ve Drama Shotözelliklerinin tanıtıldığı reklam filmiyle beraber disney.com/galaxys4 adresini de hazırlanmış. Disney.com/galaxys4 adresinde telefonun Smart Pause, Group Play ve Dual Shotözelliklerinin oyunlarla anlatılıyor. Ayrıca oyunlar sonucunda sorulan soruya doğru cevap veren 3 şanslı kişiye Galaxy S4, Samsung ve Pixar tarafından hediye ediliyor.



Kaynak : http://www.blogroid.com/sevimli-kahramanlar-universitesi-temali-galaxy-s4-reklami/