Samsung Galaxy S5 Active

Samsung’un yeni üretimi olan Samsung Galaxy S5 Active hakkında pek çok sızıntı internet sitelerinde boy göstermeye başlamış durumda. Artık sızıntılara kulak asmaya gerek kalmadı. Çünkü Samsung Galaxy S5 Active sürpriz olarak tanıtıldı. Amerikan operatör AT&T ile beraber tanıtılan telefon şu an için sadece AT&T şebekesinde kullanılabiliyor. Samsung Galaxy S5 Active’in uluslararası versiyonunun ne zaman hizmete sunulacağı henüz belli değil. Samsung Galaxy S5 Active’in sızıntıları doğru çıktı diyebiliriz.

Samsung Galaxy S5 Active, sızıntılarda bulunan görsellerde ki gibi tanıtıldı. 5.1 inç Full HD çözünürlüğe sahip olan Samsung Galaxy S5 Active, Qualcomm’un Snapdragon 801 işlemcisini kullanıyor. Bu işlemci 2,5 GHz saat hızında çalışıyor. Ayrıca 4 çekirdeğe sahip olan bu işlemci 2 GB Ram ile destekleniyor. Samsung Galaxy S5 Active’in pil desteği ise 2800 Mah batarya ile sağlanıyor. Samsung bu modelinde de IP67 sertifikasını kullanıyor.

Tasarımı ile çok dayanklı gibi gözüken Samsung Galaxy S5 Active, IP67 sertifikası ile kullanıcıları hayal kırıklığına mağruz bıraktı. Samsung Galaxy S5 Active’in diğer rakiplerinden farklı bir yönü ise cihaz darbelere karşı oldukça dayanıklı durumda. Samsung Galaxy S5 Active, Galaxy S5 ile hemen hemen aynı diyebiliriz. Cihazın tek farklı tasarımı derken yan tarafında bulunan Active tuşu bu farklı biraz daha büyütüyor. Ayrıca cihaz da 16 Megapiksellik arka kamera yer alıyor.

Samsung Galaxy S5 Active’in ilginç renk seçenekleri de bulunuyor. Asker kamuflajı ve yakut kırmızısı gibi pek çok farklı tasarımı bulunan telefonun fiyatı ise 715 $.

Kaynak : Samsung Galaxy S5 Active Renk Seçenekleriyle