CETINKAYA adlı üyeden alıntı
Samsung zaten listeme bile giremez :D
Hocam batarya ne kadar dayanıyor valla merak ediyorum,iphone almamın önündeki en büyük engel desem yalan olmaz.Powerbank kullanıyormusunuz ?
Benim en büyük takıntım; Fotoları cam gibi net istiyorum,android yüklü cihazlarda kamera performansı yüksek olan cihazların fiyatlarıda çok yüksek.
Hadi fiyatı geçelim güncelleme sıkıntısı olsun istemiyorum,cihazı aldığım zaman 4-5 sene yada fazla gitsin istiyorum açıkçası(güncelleme desteği ile birlikte).Ki android burada eleniyor.
Bankacılık uygulamalarına önem veriyorum.
Müzik tutkunuyum desem yalan olmaz,müzik konusunda ios nasıl ?
Oyun takıntım yok.
Güvenlik önemli.
En kısaca sebeple telefonu aldıktan sonra yeni versiyonlar çıkınca değiştirme isteğinin belirmemesi lazım,paramı çöpe atmış gibi hissetmek istemiyorum.
Sizce ne yapayım(sonuç iostan yana zaten :D).5s e tırmansam bu sefer 6 çıkıcak 6dan sonraki verisiyonu beklesem derken telefonu alamıcam :D
Baştan androide kayma sebebim donanıma oranla fiyat uygunluğu :)
Bak şimdi dostum ben sana anlatayım bende senin gibi takıntılıydım ne alsam ne etsem sürekli araştırıyordum ve benim için en uygunu S3 dedim ve alım ilk 2 ay süper güzel gidiyordu ve arka kapakta kılcal çatlamalar başladı kendi kendine ve telefonu kapsız kulladığım için gözle görülür biçimde soyulmalar başladı ve beklenen oldu 3 - 4 ayda kasmalar başladı batarya konusunda çok iyi ve güzel 7 ay kadar kullandım ve S4 aldım yine dedim Apple'nin sadece logosuna para vermem hiç bi işe yaramıyor çöp dedim. S4 de aynı şekil olmaya başladı onun güzel yanı kasada soyulma olunca beyaz oluyordu siyah olmuyorbu bende kafam attı ince zımparayla kasanın yanlarını kazıdım mat beyaz elde ettim. :D Sonra telefonu düşürdüm ve çok güzel bir darbe aldı hevesim kaçtı kardeşime verdim. Nokia'nın X2 - 01 telefonu vardı onu kullanıyordum ve sonunda dedim İphone deniyeceğim tek korkum şarj konusuydu.
Telefonu aldım hattı taktık ayarlar şifre felan 1 - 2 gün kullamadım 1 gün şarjda geçti 2.gün kıyamadım kap felan almadığım için herneyse kap aldım kullanmaya başladım hız konusunda hemen belli etti kendini Samsung ( Murat 131 ) İphone (Mercedes) gibi geldi gözüme. :D Dedimki adamlar yapmış. Ekran konusunda yine İphone renkler netlik fotoğraflar videolar müthiş.
Telefon o kadar stabiliteki bir kere kasmadı daha.
Samsungda o kadar özellik var yok kamera yok ram yok işlemci yok o yok bu İphoneden üstün tamam sözde üstün peki neden İphone kadar iş yapamıyor 3 - 4 katı daha hızlı olması lazım androidin ama nerdeeee.
Şarj konusunda sana bağla 3G ile internette ne kadar vakit geçirdiğinde bağlı.
Bana gün boyu yetiyor.
Müzik konusunda kullaklığı bile mucize yok böyle birşey tasarım ses incelik...
Sonra bankacılık uygulamalarına önem veriyorum demişsin denemen lazım denemennnn...
Güvenlik varsa parmak izi kilidi kıran 16 bin dolar veriyor Apple. :D
Güncelleme konusunda kafan rahat olsun.
Telefonu alırken adam bana aynen şöyle dedi 4 sene arkana bakma.
Büyük ekran takıntın yoksa 5S al varsa 6'yı bekle. Zaten 6 çıksın büyük ekran kullananların %70 İphone'ye geçecek.