-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Telefonum General Mobile Discovery Quadro 4. Yaklaşık 1 ay önce wmaracı üzerinden konu açmıştım konu
burada İlk açtığım konuda
burada. Kısaca anlatmak gerekirse telefona hiç bir şekilde giderilemeyen bir virüs bulaştı 5 farklı telefoncuya verdim hiç birinden sonuç alamadım en son 1 hafta önce servise gönderdim (TELPA).
Servisten gelen cevapta yazılım yüklenebilmesi için ekranın açılması yani kasanın açılması gerektiğini söylediler bunun içinde ekrandaki hafif kırıktan dolayı açamadıklarını bu bakımdan da 290 TL verip önce ekranı yaptırmam gerektiğini aktardılar.
Benim anlamadığım nokta şu yazılım yüklemek için kasayı açmak gerekli midir? Yoksa bunlar para tuzağımı? Ona göre bugün gerekli açıklamalar ile tekrardan geri göndercem servise çünkü para vermeyeceğimi söyleyince bu şekilde yapamayız deyip teli geri gönderdiler.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size bir önerim olmuştu yaptınız mı? Muhtemelen virüs harici billekte formattan sonra kendini yüklüyor olabilir yada Google plandan çok bilinmedik bir uygulama dan da gelebilir sonuçta format sonrası uygulamalar iptal edilmedikçe otomatik yükleniyor. Dahada uçuk bir teorim önemli bir bilgi sakladığını düşünen kişiler numara tanımlı virüs atıyor olabilir başka no ve başka gmail ile format sonrası oturum aç ama mutlaka harici belleği bilgisayardan cmd f: Enter f:formattan biçimlendir
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
ustad denedım onuda ılk dedıgınde ama olmadı sorun devam etmekte. Hadı ben yapamadım dıyelım dedıgım gıbı 5 farklıı telefoncuya verdım hepsıne ne yapıldıysa sorunun bır turlu duzeltılemedıgı soyledıler. Nette kı arastırmalarımdanda baktım benım olaya benzeyen bır kac vaka var ama onlarda sonucsuz kalmıs
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer belli başlı siteler açılıyorsa iyi bir dosya yöneticisi ile telefonun hosts dosyasından o siteleri engelle ya da telefonu rootla ve LuckyPatcher ile bütün reklamları engelle ilginç bir durum gerçekten