-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Gözükmüyor hocam başka sağlayıcıya yükler misiniz? Görmek istiyorum benide etiktelerseniz sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Hocam görüyorum teşekkürler
Pembe den vazgeçin daha modern minimal şekilde devam edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam tebrik ederim bir hayli yol kat etmişsiniz, (Özellikle gölgeler ve butonlar konusunda.) Hala düzeltilmesi gereken yanlışları sıralıyım, Dilerseniz düzeltirsiniz.
1. Tipografi: Tasarımı bütün olarak düşündüğünüzde text puntoları birbiriyle fazla orantısız kalıyor. Bazı yerlerde gereksiz büyük textler kullanmışsınız.
2. White Space, Nesneler arası boşluklar: Nesneler hala aşırı sıkışık ve dar görünüyor, bu profesyonelliği düşürür ve kötü bir görünüme yol açar. Nesneleri tek ekran boyutuna sığdırmak için çabalamanıza gerek yok, ekranları aşağıya doğru uzatabilirsiniz.
3. İcon ve text renkleri: Örnek vermek gerekirse Hesabım ve devamındaki 2 sayfa da iconları ve textleri aynı renkte kullanmışsınız, bunun yerine iconları primary renk olarak kullandığınız koyu pembe renkte yapabilirsiniz. Ayrıca textlerde bilgi girilmeden öncesinde de sonrasında da aynı rengi kullanmışsınız bu kullanıcıda kafa karışıklığı yaratacaktır, textleri bilgiler girilmeden önce açık gri girildikten sonra siyah renkte yapabilirsiniz.
Aynı şekilde üst kısımda viski bira rakı başlıklarında bira ve rakı seçeneklerini regular font ve koyu gri yapabilirsiniz.
Şimdilik gördüklerim bunlar, umarım yardımcı olmuşumdur.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ben beğendim.
sarı ve siyah renk ile oto çekici ana sayfası arayüzü yapabilirsen (4 sayfa kadar)alırım senden:)
en azından desteğimiz olsun.
Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güzel bir tasarım çok başarılı buldum uygulamada alkol servisi olması çok iyi düşünülmüş lakin yasal olmadığını biliyorum
WFX
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
free
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tasarım harika ama eğer bu online markette alkol satışı yapmak istiyorsan alkol ve tütün ürünlerinin taşımacılığı kesinlikle yasaktır bilgin olsun