-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar ,
Yeni Web Çalışmam : http://siteistiyoruz.com/
Yeni Logo Çalışmam :
Sizce nasıl olmuş arkadaşlar ?
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
logonun küçük toplarını renklendirirseniz bence logo daha güzel bir görünüme kavuşur.
siteniz ilk bakıldığı zaman göze kötü gelmiyor tasarım açısından ama gerek alt sayfa olsun gerek anasayfadaki içerikler olsun hiç tatminkar değil.Yani içerik tasarımı adına birşley yok.Mesela paketler oluşturmuşssunuz ama sadece yazı yazmıssınız.en azından paket başlıklarının arkadasına bir background koysaydınız.Sitenin ana menüsü çok sıradan.en azından font değişikliği yapın ve butonlar arasındaki mesafeyi açarak menü bg alanına butonları tam sığdırın. Ama başlangıç olarak fena değil bence.İyi çalışmalar dilerim.
www.mucahitguner.com
Percus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
web çalışman biraz kötü olmuş
logo ise geliştirilebilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bunlar photoshopla ilk web çalışmalarım.
Ek Olarak:
http://www.siteistiyoruz.com/demo/ Şöyle bir çalışma daha yapıyorum.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Web çalışmanızı da logonuzu da geliştirmelisiniz. İlk olarak ekran çözünürlüğünü kendi ekranınızı baz alarak ayarlamayın, genel kullanımı düşünerek ayarlayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne logoyu ne de web sayfasını beğenmedim.
Web tasarım ve grafik tasarım yaptığınızı duyuruyorsunuz fakat web sayfanızın tasarımı fazlasıyla vasat. Arkaplan sağa sola kaymış, yazıların bir kısmı içerisinde bulunduğu elemanın içerisinde sıkışmış, renkler uyumsuz, görseller göz yorucu vs vs.
Referanslarınıza tek tek baktım ve orada da birbirini tekrar eden tasarımlar gördüm. Üstte saydığım eleştirilerin neredeyse tamamı onlar için de geçerli.
Sonrasında hakkımızda bölümüne girdim. Biraz okuyayım dedim hemen dikkatim dağıldı. Yazım hataları, anlatım bozuklukları ve diğerleri. Profesyonel hizmet demişsiniz ama edebiyat anlamında da hiç bu izlenimi oluşturamamışsınız.
Sonrasında fiyatlarınıza baktım. Piyasaya göre çok düşük fiyatlar. Şahsım adıma 50 yılda bir web hizmeti sunuyorum müşterilerime. O da zaman olacak, canım yapmak isteyecek anca. Bu işlerde de fiyat verdiğimde "Oh abi ne yapıyorsun? 100 TL'ye site yapanlar var. Sen soyguncu musun?" gibi tepkiler alabiliyorum. Bu da şahsım adına fiyatlarınıza olan eleştirimdir.
Kısa ve öz; çalışma hayatınızda başarılar dilerim. Eleştirilerimi saygısızlık olarak görmeyin, bu sektörde eleştiriden kıymetli şey yoktur. Fakat tavsiyem kesinlikle bu işle ilgili okul veya kursa gitmeniz. Eğer gerçek anlamda web hizmeti verecekseniz bunu yapmalısınız.
Saygılarımla,
1 kişi bu mesajı beğendi.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
logodaki topları kırmızı boyarsan ve emirImedya gibi bir çizgi koyarsan daha iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Müşteri Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
logo olmamış gibi geldi bana ayrıca referanslarınıza göre hep hazır temalar kullanılmış gibi, kendi yaptığınız temalar varsa bence onları referans gösterin