lostyazilim
tr.link

Yeni Logo ve Web Çalışmalarım

10 Mesajlar 1.409 Okunma
lstbozum
tr.link

EmirTAS EmirTAS Yazarım! Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazar, çizer, biçer!
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 660
  • Beğeniler 24 / 189
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba arkadaşlar ,

Yeni Web Çalışmam : http://siteistiyoruz.com/
Yeni Logo Çalışmam :

Sizce nasıl olmuş arkadaşlar ?

Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
wmaraci
reklam

PrestijSolution PrestijSolution SEO and DEVELOPER Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Seo ve Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 606
  • Beğeniler 30 / 139
  • Ticaret 29, (%93)
logonun küçük toplarını renklendirirseniz bence logo daha güzel bir görünüme kavuşur.
siteniz ilk bakıldığı zaman göze kötü gelmiyor tasarım açısından ama gerek alt sayfa olsun gerek anasayfadaki içerikler olsun hiç tatminkar değil.Yani içerik tasarımı adına birşley yok.Mesela paketler oluşturmuşssunuz ama sadece yazı yazmıssınız.en azından paket başlıklarının arkadasına bir background koysaydınız.Sitenin ana menüsü çok sıradan.en azından font değişikliği yapın ve butonlar arasındaki mesafeyi açarak menü bg alanına butonları tam sığdırın. Ama başlangıç olarak fena değil bence.İyi çalışmalar dilerim.

www.mucahitguner.com

Percus Percus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Coder
  • Konum ABD
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 47, (%100)
web çalışman biraz kötü olmuş
logo ise geliştirilebilir

EmirTAS EmirTAS Yazarım! Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazar, çizer, biçer!
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 660
  • Beğeniler 24 / 189
  • Ticaret 8, (%100)
Hocam bunlar photoshopla ilk web çalışmalarım.

Ek Olarak: http://www.siteistiyoruz.com/demo/ Şöyle bir çalışma daha yapıyorum.

Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
wmaraci
wmaraci

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Web çalışmanızı da logonuzu da geliştirmelisiniz. İlk olarak ekran çözünürlüğünü kendi ekranınızı baz alarak ayarlamayın, genel kullanımı düşünerek ayarlayın.

23973 23973 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 12.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
güzel olmuş ben beğendim

Adobewordpress Adobewordpress WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ö**
  • Mesajlar 677
  • Beğeniler 58 / 418
  • Ticaret 1, (%100)
Ne logoyu ne de web sayfasını beğenmedim.

Web tasarım ve grafik tasarım yaptığınızı duyuruyorsunuz fakat web sayfanızın tasarımı fazlasıyla vasat. Arkaplan sağa sola kaymış, yazıların bir kısmı içerisinde bulunduğu elemanın içerisinde sıkışmış, renkler uyumsuz, görseller göz yorucu vs vs.

Referanslarınıza tek tek baktım ve orada da birbirini tekrar eden tasarımlar gördüm. Üstte saydığım eleştirilerin neredeyse tamamı onlar için de geçerli.

Sonrasında hakkımızda bölümüne girdim. Biraz okuyayım dedim hemen dikkatim dağıldı. Yazım hataları, anlatım bozuklukları ve diğerleri. Profesyonel hizmet demişsiniz ama edebiyat anlamında da hiç bu izlenimi oluşturamamışsınız.

Sonrasında fiyatlarınıza baktım. Piyasaya göre çok düşük fiyatlar. Şahsım adıma 50 yılda bir web hizmeti sunuyorum müşterilerime. O da zaman olacak, canım yapmak isteyecek anca. Bu işlerde de fiyat verdiğimde "Oh abi ne yapıyorsun? 100 TL'ye site yapanlar var. Sen soyguncu musun?" gibi tepkiler alabiliyorum. Bu da şahsım adına fiyatlarınıza olan eleştirimdir.

Kısa ve öz; çalışma hayatınızda başarılar dilerim. Eleştirilerimi saygısızlık olarak görmeyin, bu sektörde eleştiriden kıymetli şey yoktur. Fakat tavsiyem kesinlikle bu işle ilgili okul veya kursa gitmeniz. Eğer gerçek anlamda web hizmeti verecekseniz bunu yapmalısınız.

Saygılarımla,
Osman Ferdi

kişi bu mesajı beğendi.

adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”

Osman Ferdi Osman Ferdi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 16 / 3
  • Ticaret 3, (%33)

Adobewordpress adlı üyeden alıntı

Ne logoyu ne de web sayfasını beğenmedim.

Web tasarım ve grafik tasarım yaptığınızı duyuruyorsunuz fakat web sayfanızın tasarımı fazlasıyla vasat. Arkaplan sağa sola kaymış, yazıların bir kısmı içerisinde bulunduğu elemanın içerisinde sıkışmış, renkler uyumsuz, görseller göz yorucu vs vs.

Referanslarınıza tek tek baktım ve orada da birbirini tekrar eden tasarımlar gördüm. Üstte saydığım eleştirilerin neredeyse tamamı onlar için de geçerli.

Sonrasında hakkımızda bölümüne girdim. Biraz okuyayım dedim hemen dikkatim dağıldı. Yazım hataları, anlatım bozuklukları ve diğerleri. Profesyonel hizmet demişsiniz ama edebiyat anlamında da hiç bu izlenimi oluşturamamışsınız.

Sonrasında fiyatlarınıza baktım. Piyasaya göre çok düşük fiyatlar. Şahsım adıma 50 yılda bir web hizmeti sunuyorum müşterilerime. O da zaman olacak, canım yapmak isteyecek anca. Bu işlerde de fiyat verdiğimde "Oh abi ne yapıyorsun? 100 TL'ye site yapanlar var. Sen soyguncu musun?" gibi tepkiler alabiliyorum. Bu da şahsım adına fiyatlarınıza olan eleştirimdir.

Kısa ve öz; çalışma hayatınızda başarılar dilerim. Eleştirilerimi saygısızlık olarak görmeyin, bu sektörde eleştiriden kıymetli şey yoktur. Fakat tavsiyem kesinlikle bu işle ilgili okul veya kursa gitmeniz. Eğer gerçek anlamda web hizmeti verecekseniz bunu yapmalısınız.

Saygılarımla,

++ Katılıyorum

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
logodaki topları kırmızı boyarsan ve emirImedya gibi bir çizgi koyarsan daha iyi olur

cnkrblt cnkrblt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Müşteri Temsilcisi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 45 / 31
  • Ticaret 13, (%100)
logo olmamış gibi geldi bana ayrıca referanslarınıza göre hep hazır temalar kullanılmış gibi, kendi yaptığınız temalar varsa bence onları referans gösterin

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al