Adobewordpress adlı üyeden alıntı
Ne logoyu ne de web sayfasını beğenmedim.Web tasarım ve grafik tasarım yaptığınızı duyuruyorsunuz fakat web sayfanızın tasarımı fazlasıyla vasat. Arkaplan sağa sola kaymış, yazıların bir kısmı içerisinde bulunduğu elemanın içerisinde sıkışmış, renkler uyumsuz, görseller göz yorucu vs vs.
Referanslarınıza tek tek baktım ve orada da birbirini tekrar eden tasarımlar gördüm. Üstte saydığım eleştirilerin neredeyse tamamı onlar için de geçerli.
Sonrasında hakkımızda bölümüne girdim. Biraz okuyayım dedim hemen dikkatim dağıldı. Yazım hataları, anlatım bozuklukları ve diğerleri. Profesyonel hizmet demişsiniz ama edebiyat anlamında da hiç bu izlenimi oluşturamamışsınız.
Sonrasında fiyatlarınıza baktım. Piyasaya göre çok düşük fiyatlar. Şahsım adıma 50 yılda bir web hizmeti sunuyorum müşterilerime. O da zaman olacak, canım yapmak isteyecek anca. Bu işlerde de fiyat verdiğimde "Oh abi ne yapıyorsun? 100 TL'ye site yapanlar var. Sen soyguncu musun?" gibi tepkiler alabiliyorum. Bu da şahsım adına fiyatlarınıza olan eleştirimdir.
Kısa ve öz; çalışma hayatınızda başarılar dilerim. Eleştirilerimi saygısızlık olarak görmeyin, bu sektörde eleştiriden kıymetli şey yoktur. Fakat tavsiyem kesinlikle bu işle ilgili okul veya kursa gitmeniz. Eğer gerçek anlamda web hizmeti verecekseniz bunu yapmalısınız.
Saygılarımla,
++ Katılıyorum