katilcenin adlı üyeden alıntı
2 site için yaptırılan gold paket raporları ulaşmıştır. Yapılan çalışmalar gayet temiz ve bol hediyelidir. Abimize buradan teşekkür ediyorum. Geç kalmadan sizlerde denemelisiniz.
Güzel Yorumlarınız için Tşk Ederim. Bol Hitli Günler.
Rica Ederim Bol Hitli Günler Dilerim.
samini adlı üyeden alıntı
Bu sabah rapor aldım. Bol hediyeli güzel bir çalışma olmuş, inşallah faydasını görürüm. Disiplinli bir kardeşimiz.Güvenebilirsiniz.
Ek Olarak: Arkadaşlar şimdi raporu daha detaylı inceledim ve tekrar konuya bir şeyler yazma gereği duydum. Çok sağlam ve iyi bir iş çıkarmış. Bol bol hediyeler var. Çok teşekkür ederim. Güven ve iyi iş çıkarma noktasında "Newyork" a güvenebilirsiniz.
Güzel Yorum için Tşk Ederim Üstadım. Bol Hitli Günler Dilerim.
Çalışmalara Başlanılacaktır.
cfttfc adlı üyeden alıntı
Silver paket için ödeme yapıldı.
Rapor alındıktan ve çalışma etkisini 1. ay ile 2. ay sonunda gösterdikten sonra olumlu/olumsuz yorum yapılacaktır.
Sipariş Alındı, Çalışmalara Başlanılacaktır.
Dönüş Yapıldı.
Ben Tşk Ederim. Bol Hitli Günler.
Çalışmalara Başlanıldı.
Danci adlı üyeden alıntı
Platin paket alımı yapılmıştır. :) Gerekli sonuç elime ulaştığında detaylı bir yorumda bulunacağım. Görüşmek üzere...
Çalışmalara Başlanıldı.
Dönüş Yapıldı, Cevap Alınamadı...
UfuKkk adlı üyeden alıntı
Ben bir adet platin paket almak isityorum bir kaç sorum olacak birde bunun için size pm atıyorum şimdi
Dönüş Yapıldı, 1-2 Güne Anlaşma Sağlanacaktır.
sedatt71 adlı üyeden alıntı
gold paket sipariş vermiştim dün itibarı ile bol hediyeli raporumu aldım.kesinlikle tavsiye ediyorum teşekküler üstad
Rica Ederim Üstadım. Bol Hitli Günler Dilerim.
Çalışmalara Başlanıldı.
Dönüş Yapıldı ama Cevap Alınamadı...
Çalışmalara Başlanıldı