-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
27 yıldır dünyadayım böyle bir paket görmedim.
:) Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin , sadece latife ettim.
Codesign
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
#Security Researcher
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Örnek bir iki görüntü ve fiyatlandırma ile ilgili olarak pm rica ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Sonunda PBN ile alakalı bir konu görüyorum wmaraci'nda, yaygınlaşır umarım zamanla :).
Başlık aşırı çelişkili ama, yabancı forumlarda çok aktif bir hizmet bu, düzenlemenizi tavsiye ediyorum.
İyi satışlar.
wolveron
ozgurlukicin.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Merhabalar,
Aslında PBN kuracaklar tabiki kullanabilir ama, buradaki hizmet PBN değildir. Zaten mevcut backlink gücü olan domainlerin 301 yönlendirme ile hedef domaine taşımaktır. PBN Network sonuçta riskli bir çalışmadır. Burada ise sadece domain yönlendirme vardır ve son 2 yıldır yüzlerce çalışma yapılarak test edilmiştir. Domain yönlendirmeninde Google tarafından sakıncası olmadığı Matt Cutts tarafından detaylı açıklanmıştı.
wolveron
ozgurlukicin.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Üstat konu hakkında şuan işlettiğim 30'a yakın şahsıma ait websitem ile 50'ye yakın işlettiğim projem bulunmakta. Bu konuları incelerken sizdende daha sağlıklı bilgiler sunmanızı beklerim. Spam backlinke sahip bir domain yönlendirirseniz sizde spama düşersiniz. Peki bünyesinde örnek görsellerdeki atığım şekilde domainleri yönlendirdiğimde alacağınız sonuçları test ettinizmi acaba ? benim son 2 yıl içinde 1 adet dahi basit manuel spama düşmemiş nerdeyse 100'e yakın projem var. Siz hangi örneğe göre bu bilgiyi veriyorsunuz. SEO birçok konuda tecrübeyle yönetilir. Zaten Google algoritması çözülmüş olsa herkes kitaba uyardı. Benim elimde tecrübe ve örnekler var. Domain yönlendirmede sıkıntı olmadığı matt cuts tarafından da açıklandı. İstanbul'daysan seni ofisime davet edeyim, 10-15 sitemin analizlerini sunayım. Bu trafiklere nasıl ulşatığını ay ay kendin görmüş olursun. Bu sayede refansta olmuş olur. Tecrübeyle ve zamanla kanıtlanmış işlerimdir. Bu arada uzantı fiyatı + 60 TL dir . Saygılar
wolveron
ozgurlukicin.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Hatta örnek olarak size gelebilirseniz ingilizce dilindeki bir websitemi ve adsenseden kazançlarımı sunayım. Yıllık bazda kazancımı, ilk sayfaya geldiği kelimelerin rekabetini kendiniz görün.