-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
Seo Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** H**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
Seo konusunda çalışmaları üst düzey yapan profesyonel bir SEO uzmanı olarak başarılarını gördüm. İşini titizlikle yapan SEO uzmanlarının çok az bulunabileceğini bildiğim için Heuristic ile çalıştım. Kısa sürede sitelerin yükselişini gördüm. Yapılan çalışmaların uzun vadede getiri sağladığını gördükten sonra, tavsiye etmemek mümkün değil. İstenilen anahtar kelimede hızla yükselme sağlayan çalışmaları takdire şayandır. Başarılarının devamını diliyorum. Çıtasını yükseltmek isteyen ve sitelerinden ciddi anlamda gelir elde etmek isteyen tüm site sahiplerine şiddetle öneriyorum. Malum çağımız internet çağı ve internet gelirlerin akıl almaz şekilde katlanabileceği tek ortam. O nedenle satış yapan ya da bir satışa aracı olan veya reklam gelirlerini katlamak isteyenlere SEO konusunda ilerlemek için Heuristic ile çalışmalarını tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Paket anlayışı yok gayet doğal ve fazlasını hakedecek çalışmalarla her zaman ki gibi güzel sonuçlar aldık tavsiye ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
radyoloji teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
255, (%100)
Arkadaşla bende backlink konusunda çalışıyorum. İşinde titiz ve sağlamcı. İletişlim konusunda da sabırla her soruma cevap veriyor. Teşekkür ediyorum
www.seomakaleciniz.com
53519
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Uzun zamandır çalışıyoruz güvenilir biridir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sabırla her konuda yardımcı olan, işinin ehli bir abimiz. Çalışmalarımız sürüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yakın zamanda çalışma imkanı buldum. Gerçekten hakkında söyleyecek pek bir şey yok yeni tanıştık ama görebileceğiniz en iyi insanlardan biridir eğer çalışmak istiyorsanız pek düşünmenize gerek yok diye düşünüyorum: İyi ki tanımışım diyeceğiniz nadir ve kaliteli insanlardan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Kendisiyle birkaç tanıtım yazısı ticaretimiz oldu. Çok dürüst,baldan tatlı konuşan,kültürlü ve kaliteli bir abimizdir. Bir çok konuda karşılıksız yardımını aldım. Kendisi forumun en bilgili seocularındandır. Düşünmeden çalışabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
kombi servisi
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
kendisiyle çalışıyorum çok memnunum. sitenizin üst sıralara tırmanmasını istiyorsanız dogru adres @Heuristic
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
Gayet ilgili ve işine sadık her konuda yardımlarını eksik etmeyen değerli bir abimizdir. Kendisi ile daha evvel çalıştık ve memnun olduk. Yeni film projemizde de kendisi ile çalışmaya başladık. Hayırlısı olsun kendisi önerebileceğim bir insandır ilgi ve alakası için teşekkür ederim.