-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Desinatör
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam bir sosyal içerik platformu sitem için anlaşabilirmiyiz? Daha önce de iş yaptık. Pm bekliyorum kolay gelsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
nrkn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Founder®, CDCS®, BA®
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Hakkini fazlasiyla veriyor calismalar, ellerine saglik oldukca profesyonel, oldukca basarili..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
PM atıldı, dönüşünüzü rica ederim.
Ek Olarak: Platin SEO paketi ödemesi yapıldı, arkadaş ilgili, çalışmalar bittiğinde site grafiğini buradan yayınlayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
1 Adet site için yeni çalışmaya başladık. Paketleri dışında diğer problemler ile de sağolun ilgileniyor. Her şeyden önce işe bir ticaret olarak değil, bir yardım olarak bakıyor diyebilirim.
İş veren ve hizmet veren olarak değil bir abi kardeş gibi davranıyor.
Güvenle hiç kuşku içine düşmeden ticaret yapabilirsiniz. Ek olarak saygısı - sevgisi, dürüstlüğü ve işine olan bağlılığı için bile seçmelisiniz!
Teşekkürler hocam, Allah işinizi rast getirsin inşallah Hayırlı satışlar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hizmet alındı. Çalışmalarının etkisini görmek sadece dakikakalar sürdü. İmkansız vaatler vermeyen, prensipli çalışmayı şiar edinmiş, iletişimde kolaylık sağlayan, güvenilir hizmet arayanların ümitlerini boşa çıkarmayan bir abimiz. Tekrar eline, emeğine sağlık diyor başarılarının devamını diliyorum.
Bu şekilde iş ahlakına önem veren ve kaliteden taviz vermeyen insanların sayısının artması dileklerimle, Allah cc. yolunu açık etsin.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
1 Paket alınmıştır, gayet istekli ve ilgili arkadaştır.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO Expert - Digital Marketing
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Kendisi ile geçen hafta tanıştık platin paket ile ilgili olarak görüştük ve ilk 500 de olmayan bir anahtar kelime için kendisi ile anlaşma sağladık.Bana zamanlama dahilinde işlem yapmamız gerektiğini söyledi. Geçen bir buçuk haftada birinci sıraya oturdu diğer alt kelimeleri söylemiyorum bile gerçekten işini çok iyi yapan ve dürüst bir abimiz.
burakeo
Hareket Sonucun Yarısıdır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
pm attım
Ek Olarak: Sektörde gördüğüm ender insanlardan biridir kendisi, kendisiyle çalıştığım için gerçekten şanslıyım.
1 Ayda İnternetten 4 Bin Lira Kazanmak : https://www.youtube.com/watch?v=V5ktweu_39o