-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumda da satılan Ücretli backlinklerden yararlanmak mantıklı mı ? Yeni bir sitem var 1 aylık bir site, sizce ücretli backlink çalışmaları fayda sağlar mı, verdiğim paraya değer mi ? Bir de hit arttırmak için önerileriniz nedir, teşekkürler şimdiden.
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Backlinkcilerin genelde siteleri reklam ve linke boğulmuş siteler oluyor. Bu yüzden özenle seçip almanda fayda var.
Siten blog sitesi ise, kendi kategorisinde düzenli içerik girip sabırla yukarılara tırmanabilirsin. Tabi içerik yanında sitenin seo altyapısıda önemli faktör.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kings
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
kesinlikle hocam size katılıyorum link çöplüğüne dönmüş bir paket satın almaktansa kendiniz tanıtım yapın sosyal medyayı kullanın bu daha faydalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Düzenli içerik, kaliteli içerik, yararlı içerik, site içi ve site dışı bilinçli çalışmalar ve zirveye giden yol...
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
direkt link çalışması almanızı önermem. Özellikle yeni sitede kaş yapim derken göz çıkarma ihtimaliniz çok yüksek.
Araştırıp tanıtım yazısı almanızı öneririm. Fakat tanıtım alırken de site güncel mi değil mi, sadece tanıtım yazısı mı yayınlıyor yoksa günlük içerik girmeye devam ediyor mu, sitenin günlük hiti kaç, sitenin da pa değerleri nasıl gibi sorulara cevap bulup ona göre almanız lazım. Ayrıca kendi konunuzda veya yakın konularda sitelerden tanıtım yazısı almalısınız.
Bu arada tumblr backlink önermekteyim. Bence en güzel fiyat performans işlem tumblr backlink hizmeti. Fakat alırken gidip ana sitenize ana kelimede almaktansa düzenli olarak makalelere almanızı öneririm.
Mesela sağlık siteniz var. Meme kanserine iyi gelen besinler adlı bir makale yazdınız. gidin bu makalenize 200 tumblr backlink alın. Eğer kelimenin rekabeti yüksek değilse 200 tumblr backlink ile rahatlıkla ilk 2 sayfaya ilerliyorsunuz. SOnrasında yavaş yavaş devamı da gelir zaten.
Eğer site için ana sayfaya bir çalışma yapıyorsanız 200 değil daha ytüksek rakamlarda backlink almalısınız.
Benim önerilerim bunlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ekonomi
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hazır paketlerin % 90 siteye zarar verir. Başlangıç için ayda 1-2 tane özgün ve aktif blog sitelerine tanıtım yazısı ve ilerki aylarda kaliteli sitelerden az olmak şartıyla backlink alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
siteniz için öncelikle site içi seo, yani hız, kullanıcı odaklı makale, optimize,
sonra sosyal medya.
alakalı konular, site içi anahtar kelime çöplüğü olmasın yeter.
sonra sırasıyla yükseliş gelir.
tanıtım yazısına dikkatli yaklaş ücretli olduğu anlaşılmasın