direkt link çalışması almanızı önermem. Özellikle yeni sitede kaş yapim derken göz çıkarma ihtimaliniz çok yüksek.

Araştırıp tanıtım yazısı almanızı öneririm. Fakat tanıtım alırken de site güncel mi değil mi, sadece tanıtım yazısı mı yayınlıyor yoksa günlük içerik girmeye devam ediyor mu, sitenin günlük hiti kaç, sitenin da pa değerleri nasıl gibi sorulara cevap bulup ona göre almanız lazım. Ayrıca kendi konunuzda veya yakın konularda sitelerden tanıtım yazısı almalısınız.

Bu arada tumblr backlink önermekteyim. Bence en güzel fiyat performans işlem tumblr backlink hizmeti. Fakat alırken gidip ana sitenize ana kelimede almaktansa düzenli olarak makalelere almanızı öneririm.

Mesela sağlık siteniz var. Meme kanserine iyi gelen besinler adlı bir makale yazdınız. gidin bu makalenize 200 tumblr backlink alın. Eğer kelimenin rekabeti yüksek değilse 200 tumblr backlink ile rahatlıkla ilk 2 sayfaya ilerliyorsunuz. SOnrasında yavaş yavaş devamı da gelir zaten.

Eğer site için ana sayfaya bir çalışma yapıyorsanız 200 değil daha ytüksek rakamlarda backlink almalısınız.

Benim önerilerim bunlar.