lostyazilim
tr.link

içerik mi backlink mi?

3 Mesajlar 974 Okunma
lstbozum
tr.link

Ripped Ripped Serçe Development Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO & Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 94 / 94
  • Ticaret 11, (%100)
son 2 aydır ilgilendiğim bir film sitem var. İçerisinde hiç içerik yoktu,günde 1 adet canım sıkıldıkça film ekliyordum. Sonra sitenin hiti sürekli artmaya başladı. geçen hafta 300 civarıydı. İçerik girişine devam ettim 400 oldu. İki gün önce 450,dün 520 bugün ise 671 hit oldu. Tek yaptığım şey film eklemek. Herhangi bir çalışma yaptırmadım. Açıkçası hiç link almadan bu raddeye gelebileceğini düşünmüyordum. Sizce büyüsünü bozup link almalı mıyım yoksa içerik girişine devam mı edeyim?

siteyi incelemek isterseniz "torrent film indir" kelimesinde 3.sırada

wmaraci
reklam

Cemedo Cemedo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 171 / 106
  • Ticaret 2, (%100)
Sitenin sürekli istikrarlı bir şekilde büyümesini istiyorsan içeriği sürekli eklemen gerekecek düzenli olarak. Link işine gelince sitenin 5 ayını doldurmasını beklemenizi size tavsiye ediyorum. Hatta eğer kaliteli içerikler ekleyecekseniz backlink almamanız daha doğru bile olabilir. Kaliteli içerikle ziyaretçi gelir sosyal medyada forumlarda vs. site linkiniz organik doğal olarak paylaşılır. Bu en doğrusudur.

Ha benim sektör zor sadece içerikle tutunabileceğimi sanmıyorum derseniz o zaman sitenin en az 3 ayını veya 5 ayını doldurmasını beklemek sonrasında 1-2 ayda yine bir iki KALİTELİ backlinkler almak sizin için doğru olacaktır. Sitenizle alakasız farklı konudaki sitelerden link almayın, sitenizle aynı sektör olsa bile dandik sitelerden yine link almayın. Backlink aldığınız site her zaman sitenizden 2-3 gömlek üstünde olursa daha doğru ve faydalı iş yapmış olursunuz.

Backlink'in faydasının içerikten daha uzun sürede görüleceğini bilmenizde fayda var. Eklediğiniz kaliteli içerik 1 hafta içerisinde Google'da ilk sırada çıkabilir ama linkin etkisini göstermesi en az 2-3 ay olur :) Backlinke birden yüklenmek tehlikeli olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Aşırı dozun öldürdüğünü unutmayın :)

Sanırım hep bilinen bilgilerden oluşan uzun bir yazı oldu. İşsizlikten hep kusura bakmayın :)
Ripped Saffet

kişi bu mesajı beğendi.

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
Düzenli içerik her web sitesi için çok önemli.
E-ticaret sektöründe yeni ürün girişi, film sitelerinde yeni filmlerin siteye yüklenmesi gibi.
7k+ kalem ürünü olan bir müşterim için yaptığım taktiği anlatmak isterim.
İlk ayında 300 ürün girişi yaptık, 15 gün boyunca yeni ürün girişi yapmadık back tarafta ürünlerin düzenlenmesini tabi ki de yaptık lakin siteye yüklenme. 2. ayın sonunda ziyaretçi sayısı 200 leri geçtiğinde ürünleri part part yüklemeye başladık böylelikle siteye önceden girenlere algı oluşturduk, kohort analiz raporlarına göre bu taktiğin satışa döndüğünüde izlemledik.
Buradan çıkartacağın sonuç, sitene giren biri tekrardan sitene girdiğinde bir yeni bir içerik görmeli, içerik bir sitenin oksijenidir.

İçerikle beraber on-page seo stratejini de geliştirmen lazım. On-Page seo sana kategori ağacını, kelime gruplarını, anahtar kelime seçimini, site açılış hızını, carwl budget ile arama motoru botları optimizasyonunu yapmana yardımcı olacak.
Tebrikler artık backlink alabiliriz.

Ortalama işlem süresi: 1-2 ay.

Hizmet bedeli: 4.000 TL :D (buradan seo firmalarına benden bir diss...)
Ripped

kişi bu mesajı beğendi.

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al