lostyazilim
tr.link

Şu backlink konusunda beni aydınlatın nolur

12 Mesajlar 2.471 Okunma
acebozum
tr.link

ubingoldag ubingoldag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2020
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek yok
  • Konum Bingöl
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 23 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Gerçekten konuştuğum hiç bir site dışı seo yapan arkadaş içimi rahatlatamadı. Herhalde tek tek sitelere para verip backlink alıcaz bu gidişle. Bir şey sorucam benim sitem ahrefs gibi analiz sitelerinden veri alınamıyor mesela backlink var mı yok mu göremiyorum d/a değeri felan gözükmüyor sebebi nedir bunun

elektronikssl
webimgo

Siberdanismanlik Siberdanismanlik Google Adwords Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Google Reklam Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 227 / 228
  • Ticaret 48, (%100)

ubingoldag adlı üyeden alıntı

Sizinle mi görüştüm yoksa,
Ben kimsenin projesini karalamak istemem bu sebeple detaylı bi şekilde açıklama yapmadım üstü kapalı konuştum. Halada üstü kapalı konuşacağım. Birincisi ücret vereceğim bi çalışmanın bilgisini almak en doğal hakkım yanlış mıyım? İkincisi bir şeyler biliyo olsam backlink konusunda işin uzmanına danışmam değil mi? Son olarak kimse kusura bakmasın parayı veren benim çalışmayı yapacak olan sizlersiniz haberim dahilinde çalışma yapmamanız beni rahatsız eder. 3 cümle yazmamak için müşteri kaybediyosunuz oysa ki hoş sen beni ilk 3 mesajda kaybettin sebebini biliyosun zaten. Dediğim gibi kimsenin çalışmasını karalamayacağım. Zaten muhtemelen müşterin çok diye düşünüyorum. Zaten ben genelde yeni girişimciler ile çalışmayı tercih ederim. Daha heyecanlı daha özverili oluyorlar. Bu benim görüşüm

Yok başkan benle hiç görüşmedin ben seni anlıyorum ve soru sormak senin hakkın 👍

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al