Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi bu konuyu fazla uzatmaya da gerek görmüyorum fakat olaya biraz farklı bir açıdan yaklaşmışsınız. Biz her zaman dürüst olan ticareti savunmaktayız.
Belki de bu arkadaşın bahsettiği 150 TL'yi isteyen kişi gayet dürüst çalışan birisiydi. Belki biraz pazarlık etse bu işi 100 TL'ye gayet güzel ve temiz bir şekilde yapacaktı. vs.vs.
Şimdi dediğim gibi uzatmak istemediğimden çok fazla müdahil olmak istemedim konuya fakat bu iş sadece yöntemin nasıl olduğunu göstermek ile bitmiyor. Hangi site zararlı, hangisi yararlı? Bu arkadaşımız bunu nereden bilecek? Ya kendisine faydalı olan bir linki silerse? o zaman ne olacak? Nihayetinde kendisine verilen linkleri bile tespit edememiş.
Sonuç itibari ile burada herkes yardıma hazırdır ve elinden geleni yapmaktadır. Fakat yardım ederken de sektörü baltalamamak gerekir. Kendi kendimizi bitiriyoruz...
3 kişi bu mesajı beğendi.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri
Alicevat
Falanlar, Filanlar...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adlbelge adlı üyeden alıntı
Dürüst arkadaşlara asla lafımız yok. Sizin yukarıda dediğiniz kriterlere uyuyorsa (ki onuda anlamak için 150 tl den fazlasını harcamak gerekiyor) elbette parayı verip yaptırmak daha mantıklı. Yoksa kaş yaparken göz çıkarmanın bedeli ağır oluyor. Google ruhsuz botlardan oluştuğu için bir hatayı hemen düzeltseniz bile Google onu aylar sonra düzeltebiliyor.
Doğrudur. Ehil kişilerle çalışmak lazım.
Şayet var ise buradaki arkadaşlar da fiyat verebilirler. Varsa ben bu işi yaparım, vaktimi ayırırım diyecek arkadaş buyursun versin makul bir fiyat, konuyu açan kişide değerlendirsin. Herkes kazansın.
Daha sonrasında sonuçlarıda buradan paylaşsınlar. Böylelikle işi yapan kişinin de kalitesini görmüş olur herkes. Aynı problemi yaşayan farklı biri olursa da referans olmuş olur.
AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri