-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Haklısın bloglar yönetici tabanlı siteler oluyor ve kimse girdikten sonra katılma gereksinimi duymuyor. Alacağı şeyi alıp gidiyorlar.
Fakat forumlar kullanıcı tabanlı siteler olduğu gibi hem yardımlaşma hemde paylaşım olabiliyor.
Fakat ikisininde bence sorunu aynı. Kullanıcıyı siteye çekebilmek.
spyhepyek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kullanıcıları sitende uzun süre tutmak senin elindedir. Birbirine zincirleme konular paylaşabilirsin mesela;
Seo tüyoları - Bölüm 1
Seo tüyoları - Bölüm 2
şeklinde. İlgilenenler zaten siteni sık sık takip edecektir. Günlük 30K hit çeken bloglar biliyorum, bu bloglardan biri sen olabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bana göre blogcu dediğin sadece yazmalı. Gerisi teferruattır. Kazanç sağlamak için e-ticaret öneririm.
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Blog Yazarlığı,Grafikerlik,C#
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bencede blogcu sadece yazar.İnternette dolaşan insanlar tip tip ayrılıyor.Mesela haber için girenler,moda,alışveriş için girenler vs.
Bazı tip insanlarda internete bir kişinin blog yazısını takip etmek için girer.Örneğin senin yazdığın yazılar hoşun gider ve hep o blogu takip eder.Bu sana mantıksız gelebilir.
Benimde takip ettiğim bloglar var.Yazarlarını hiç tanımıyorum ama takip ediyorum.
Benim de önerim blog açman.Bir süre sonra blogun ilerliyor.
myenes
$php = new PHP();
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Back-end Developer
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eğer forum sitesi açarsan ve alanını iyi seçip üye çekebilirsen belirli bir süre sonra forum sitesi kendi kendini döndürüyor çünkü o seçtiğin konu için üyeler birbirlerine paylaşımda bulunuyor bu da senin işini hafifletmiş olur. Ancak blog sitesinde sen tek başınasın ziyaretçi okur gider aklında ismin kalır kalmaz o ayrı konu ancak her ikisinde de önemli tek şey var, içeriği boş site yapmak yerine ziyaretçinin işine yarayan bir site yaparsan her ikisi de senin için güzel olur :)
nadlog
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SEO Stratejisti
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben senelerdir teakolik'i takip ediyorum mesela. İyi bir iş yaparsan herkes takip eder hiç merak etme sen;)