-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar ağırlıklı olarak hırdavat malzemeleri üzerine bir e-ticaret sitesi açmak istiyorum ama zamanla hepsiburada gibi herşey koymayı düşünüyorum. Alan adı tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Bir beyin fırtınası yapalım bakalım ne çıkacak...
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
spyhepyek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"e-hirdavatci.com.tr" boşta tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biraz daha genel düşünelim. Yakın zamanda daha farklı alanlara geçeceğimiz için sadece hırdavat malzemesi satan yer gibi düşünmeyelim...
Fikir için teşekkürler...
Ek Olarak:
afatsumacher adlı üyeden alıntı
hocam elimde
www.harca .net var istersen uygun bi fiyata sana bırakabilirim.
Dersen ki yok ben kendim regleyeceğim. harca. com tr şuan için boşta görünüyor. Fakat ziyaretçi bakımından com.tr 'ler uğrastırabilir diye düşünüyorum.
İsim hoşuma gitmedi. Yinede teşekkürler...
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
spyhepyek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ürün yelpazesini genişletmeyi düşünüyorsan (hırdavat malzemelerinden de öte) jenerik bir ismi markalaştırman lazım. Markaların çoğu böyle oluşuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
spyhepyek adlı üyeden alıntı
Ürün yelpazesini genişletmeyi düşünüyorsan (hırdavat malzemelerinden de öte) jenerik bir ismi markalaştırman lazım. Markaların çoğu böyle oluşuyor.
İşte bu konuda beyin fırtınası yapalım istiyorum. Hırdavat dememin maksatı çiçekci, veya giyim mağazaları son zamanlarda moda olduğu için bunlardan uzak bir isim istemiştim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
editör
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hirdavatsitesi nokta com domainini ben yok pahasına satmıştım örneğin bu kapsayıcı bir alan adı olabilir. diğer zidaya, zitti, ditti gibi alternatifler için yoğun reklam gerekir. alanla ilgili domain reklam masrafından kurtarır.
www.domainajansi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
saticiyiz.biz
toptanciyiz.biz
ihtiyacvar.com
aliyoruz.biz
alirsiniz.siz
daha da çoğaltılar bilir...
Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ihtiyacvar.com biraz ilgimi çekti. Biraz daha yaratıcı olabilirsek sevinirim. aklınıza ilk geleni yazın. Gerçekten bana ilham veriyor...