-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu kadar büyük bir yatırım yapacak biri gelip burda konu açmaz piyasayı takip eder yapacağı iş hakkında bilgi sahibi mi değil mi önce ona bakar. Ben size tutup hosting sektörüne girin piyasası çok iyi desem siz hiçbişey bilmeden parayı bassanız bu işe en fazla 5-6 ay sonra dibi boylarsınız. Neden çünkü ne yaptığınız hakkında hiç bir fikriniz yok. Kısacası bir yatırımcı böyle bir yerde bu konuyu açmaz. Çocukça işler yapmayın.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
KingStar adlı üyeden alıntı
Çok saçma geliyor burada bu şekil konu açılımları. Her önüne gelen yatırımcı olmuş. Hocam 100 Bin TL eğer varsa buradan öğreneceğine git bir ufak ofis aç büyült. :)
Adam zaten ne tür iş yapayım demiş sen ofis aç demişsin ne tür bir ofis ne üzerine bir ofis sırf yorumum bulunsun diye yorum atmışsın birde iğneleyici bir eleştiri.
----------------
Benim tavsiyem belgi dikkate alırsınız belki almazsınız ama Yazılım - Güvenlik (internet güvenliğinden bahsediyorum) ofisi aç tabi istanbulda değil :) Ve çoluk çocuğu işe alma belirli kriterler iste mesela ada lua rubyperl asm fortran gibi dilleri nitelik olarak iste zaten piyasada bu işi yapan kişi sayısı çok az yok denecek kadar az hhemde.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...