lostyazilim

100.000'TL Yatırım İle Neler Yapılabilir?

106 Mesajlar 11.656 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)

BASocial adlı üyeden alıntı

Bence 100 bin lira burada iş yapmak için çok fazla.

buradamı? burada derken

wmaraci
reklam

narhosting narhosting Backlink Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 85 / 73
  • Ticaret 12, (%100)
Bu kadar büyük bir yatırım yapacak biri gelip burda konu açmaz piyasayı takip eder yapacağı iş hakkında bilgi sahibi mi değil mi önce ona bakar. Ben size tutup hosting sektörüne girin piyasası çok iyi desem siz hiçbişey bilmeden parayı bassanız bu işe en fazla 5-6 ay sonra dibi boylarsınız. Neden çünkü ne yaptığınız hakkında hiç bir fikriniz yok. Kısacası bir yatırımcı böyle bir yerde bu konuyu açmaz. Çocukça işler yapmayın.
isousluer Tevfik kadir001

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)

narhosting adlı üyeden alıntı

Bu kadar büyük bir yatırım yapacak biri gelip burda konu açmaz piyasayı takip eder yapacağı iş hakkında bilgi sahibi mi değil mi önce ona bakar. Ben size tutup hosting sektörüne girin piyasası çok iyi desem siz hiçbişey bilmeden parayı bassanız bu işe en fazla 5-6 ay sonra dibi boylarsınız. Neden çünkü ne yaptığınız hakkında hiç bir fikriniz yok. Kısacası bir yatırımcı böyle bir yerde bu konuyu açmaz. Çocukça işler yapmayın.

sizleri hiç anlamıyorum, neden sürekli okadar parası olan burda bu konuyu açmaz bilmem şu bilmem bu gibi safsatalar yazıyorsunuz yani elinize birşeymi geçiyor?

BASocial BASocial WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum Arnavutluk
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 101 / 35
  • Ticaret 2, (%100)

elegan adlı üyeden alıntı

buradamı? burada derken

Yani internet ortamında herhangi bir deneyimin uzman olduğun bir konu yoksa neden internete harcamayı düşünüyorsun ? Yazılımcı olsaydın program yazarak değerlendir derdim mesela ama bunları belirtmemişsin :) eğer uzman olduğun bir konu yoksa 10000 tl felan ayır site aç kalanını internete harcama.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 85 / 73
  • Ticaret 12, (%100)

sizleri hiç anlamıyorum, neden sürekli okadar parası olan burda bu konuyu açmaz bilmem şu bilmem bu gibi safsatalar yazıyorsunuz yani elinize birşeymi geçiyor?

Hiç ciddi olmadığınızı burada konu açarak gösteriyorsunuz. Eğer elinizde bu kadar para olsa bir yatırım yapmak isteseniz deli gibi araştırma yaparsınız. Bu parayı ne kadar sürede elde ederim ya da bu işten zararla mı ayrılacağım diye.

• Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)

BASocial adlı üyeden alıntı

Yani internet ortamında herhangi bir deneyimin uzman olduğun bir konu yoksa neden internete harcamayı düşünüyorsun ? Yazılımcı olsaydın program yazarak değerlendir derdim mesela ama bunları belirtmemişsin :) eğer uzman olduğun bir konu yoksa 10000 tl felan ayır site aç kalanını internete harcama.

ben şuan bir firmanın web sitesini yöntiyorum, ayrıca nacizane küçük e-ticaret, film-dizi öneri ve kişisel bloğum var. film sitemde tasarım aşamasında. bu işlerden para kazandığımı senelerdir biliyor babam bu nedenle bana güveniyor böyle bir imkan sunuyor yoksa bende yapılabilecek birçok şey olduğunu biliyorum yanlızca tek isteğim farklı düşünen insanların düşüncesini öğrenmek
Esatozel

kişi bu mesajı beğendi.

Kodespa Kodespa Rabbyte.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Eski Hosting provider :)
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1819
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)

KingStar adlı üyeden alıntı

Çok saçma geliyor burada bu şekil konu açılımları. Her önüne gelen yatırımcı olmuş. Hocam 100 Bin TL eğer varsa buradan öğreneceğine git bir ufak ofis aç büyült. :)

Adam zaten ne tür iş yapayım demiş sen ofis aç demişsin ne tür bir ofis ne üzerine bir ofis sırf yorumum bulunsun diye yorum atmışsın birde iğneleyici bir eleştiri.
----------------
Benim tavsiyem belgi dikkate alırsınız belki almazsınız ama Yazılım - Güvenlik (internet güvenliğinden bahsediyorum) ofisi aç tabi istanbulda değil :) Ve çoluk çocuğu işe alma belirli kriterler iste mesela ada lua rubyperl asm fortran gibi dilleri nitelik olarak iste zaten piyasada bu işi yapan kişi sayısı çok az yok denecek kadar az hhemde.

Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...

• Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)

narhosting adlı üyeden alıntı

Hiç ciddi olmadığınızı burada konu açarak gösteriyorsunuz. Eğer elinizde bu kadar para olsa bir yatırım yapmak isteseniz deli gibi araştırma yaparsınız. Bu parayı ne kadar sürede elde ederim ya da bu işten zararla mı ayrılacağım diye.

gayet araştırıyorum tekrar tekrar 'burada konu açmak' ibaresini yazıyorsunuz bende size şaşıyorum

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)

cagman adlı üyeden alıntı

Adam zaten ne tür iş yapayım demiş sen ofis aç demişsin ne tür bir ofis ne üzerine bir ofis sırf yorumum bulunsun diye yorum atmışsın birde iğneleyici bir eleştiri.
----------------
Benim tavsiyem belgi dikkate alırsınız belki almazsınız ama Yazılım - Güvenlik (internet güvenliğinden bahsediyorum) ofisi aç tabi istanbulda değil :) Ve çoluk çocuğu işe alma belirli kriterler iste mesela ada lua rubyperl asm fortran gibi dilleri nitelik olarak iste zaten piyasada bu işi yapan kişi sayısı çok az yok denecek kadar az hhemde.

Sırf yorum diye değil. Her hafta bu konu açılıyor bunun yerine gitsin o yorumlara baksın hocam. Aynı cevaplar her seferinde. Spam'dan başka bir şey değil.

• Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 85 / 73
  • Ticaret 12, (%100)

gayet araştırıyorum tekrar tekrar 'burada konu açmak' ibaresini yazıyorsunuz bende size şaşıyorum

Hocam yapmayın bu yazdığınıza kendiniz bile inanmıyorsunuz

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al