Adam zaten ne tür iş yapayım demiş sen ofis aç demişsin ne tür bir ofis ne üzerine bir ofis sırf yorumum bulunsun diye yorum atmışsın birde iğneleyici bir eleştiri.
----------------
Benim tavsiyem belgi dikkate alırsınız belki almazsınız ama Yazılım - Güvenlik (internet güvenliğinden bahsediyorum) ofisi aç tabi istanbulda değil :) Ve çoluk çocuğu işe alma belirli kriterler iste mesela ada lua rubyperl asm fortran gibi dilleri nitelik olarak iste zaten piyasada bu işi yapan kişi sayısı çok az yok denecek kadar az hhemde.
----------------
Benim tavsiyem belgi dikkate alırsınız belki almazsınız ama Yazılım - Güvenlik (internet güvenliğinden bahsediyorum) ofisi aç tabi istanbulda değil :) Ve çoluk çocuğu işe alma belirli kriterler iste mesela ada lua rubyperl asm fortran gibi dilleri nitelik olarak iste zaten piyasada bu işi yapan kişi sayısı çok az yok denecek kadar az hhemde.
Sırf yorum diye değil. Her hafta bu konu açılıyor bunun yerine gitsin o yorumlara baksın hocam. Aynı cevaplar her seferinde. Spam'dan başka bir şey değil.