Merhabalar.

Site bilgileri :

www.sibersahne.org

Tekil hit : En fazla 13787 ile 10.000 arası değişmektedir.

Google PageRank : 2
Google Indexi : 232

Alexa Global : 345,645
Alexa ülke : 4.444
Bloga eklenen tüm içerikler hemen hemen arama kelimelerinde 1. sayfadadır.Blog gerçek manada kaliteli bir blogdur.Geçen ay düzenlediğimiz seo yarışması ile daha da güçlenmiştir.Yarışma birincilerine ödülleri gönderilmiştir.

Bizim amacımız adsense amaçlı bir kar elde etmek.Bu yüzden bizim gibi kazancı amaçlayan arkadaşlarımıza büyük bir fırsat !

Bildiğimiz gibi adsense üzerinden hitli içerikler sayesinde para kazanmaktayız.

Size bir teklifimiz var.Bu teklif sayesinde hem dofollow ve benzer içerikten % 100 uyumlu backlink alıp alt sayfalarınızı güçlendireceksiniz hemde sitelerinize kaliteli bir siteden index almış olacaksınız.Hali ile hem pagerankınıza etki edecek hemde aynı içerikten link aldığınız için otomatikmen sıralamada yükselmiş olacaksınız.

Teklifimizin mantığı şu :Her site sahibi illaki sitelerinde bulunan hitli makaleler sayesinde memnun kalmaktadır.Sizler blogunuzda en hitli makale başlıklarında sıfırdan özgün kopyasız bir içerik hazırlayacaksınız.Bu içerikler ziyaretçileri memnun etmelidir.En alt kısımına kaynak olarak sizin blogunuzda bulunan içeriğe link verilecektir.Linkleriniz ömürlük olacaktır.Böylelikle hem link alıp üst sıralara yükseleceksiniz ve ilk sıralarda olsanız dahi yerinizi sabitlemiş olacaksınız hemde bizler sizin eklediğiniz sayfaları üste taşıyıp böylelikle bizim sayfamızdan da hit kazanmış olacaksınız.

Yada dileyen kişilere kaynak yerine direk site adı olarakta link verilecektir.Amacımız pagerank değildir.Bu yüzden böyle bir teklifim var.Kısacası hem sizler Site kalitesini yükselteceksiniz hemde adsense gelirlerinizi yükselteceksiniz.

Not : Gönderdiğiniz makaleler bizim sitemizde index aldıktan sonra 30 adet blogspot , blogcu ve wordpress tabanlı sitelerimizde yayınlanacak.Bu bloglarımızda da link kaynağı olarak hem sizin sayfanız hemde bizim sayfamız yer alacaktır.Böylelikle sizlerde bizlerde kazanç sağlamış olacağız.Burada sizin kazancınız daha fazla olacaktır.Bizlerde genel tüm makalelerin toplamından kazanmış olacağız.Bire bir makalelerde sizler çoğulda bizler kazanacağız.

Eğer kabul eden arkadaşlarımız varsa içeriklerini pm olarak göndersinler.Hem başlık hemde içeriklerinizi gönderiniz.

Kesinlikle kopya yada alıntı içerikler kabul değildir.

Lütfen iyi kötü eleştilerinizi ve görüşlerinizi yorum olarak bildiriniz.

Sorular :

masterthone]özgün yazan kendi sitesine yazar size neden yazsınki.. ha derseniz ki içeriğüi kendi sitesinden alıp kaynak olarak link ekleyecke o zaman olur.[/QUOTE]

makelemi sanırım tamamen anlamadınız.

Örneğin : Sizin sitenizde en güçlü ve en hitli makalelerden birisi " X ile y'nin arasındaki dostluk " diye bir makale olsun.Sizler bu başlık altında bir makale daha yazacaksınız.Ve en alta ister kendi sitenizin ana sayfasına link isterseniz kendi sitenizde bulunan makaleye link vereceksiniz.Bizde bu makaleyi sitemizde yayınladık ve index aldıktan sonra 30'a yakın blogda yayınlayıp bu kez en alta sizin ve bizim kaynak linkimizi bırakacağız.Böylelikle sıralamada ya siz lider olacaksınız ya biz.Ama ilk 2 sırayı bizim ve sizin siteniz çekeceğiz.Böylelikle o kelimeden gelen hitler size ve bize gelmiş olacak.Hem sıralamayı sabit kılacağız hemde bu ekmeğin uzun yıllar kaymağını yiyeceğiz.Hem adsenseden kazanacağız, hem hit alacağız hemde siteniz pagerank yönünden baya artışa geçecek.En önemlisi sitenizin alt sayfaları güçlendiği için gireceğiniz her içeriğe google + gözü ile bakacak ve daha yüksek sıralamaya sokacak.Çünkü konu ile alakalı benzersiz bir linkiniz ve 30 adet pagerankı yüksek blogda aynı içerikten link alacaksınız.Bunun yararını lütfen 2 dakika düşünün.Bu fırsat kaçmaz derim.Sadece tembelliği bir köşeye bırakalım.

[QUOTE=fatih atasoy]İlginç bir düşünce fayda getirir ama ne kadar fayda getirir orası önemli..

Yani emeğin karşılığını fazlasıyla alır mıyız ondan emin değilim..[/QUOTE]

Hocam şimdi farz edelim ki beraber çalıştık.Burada sizin kazancınız bizden daha fazla olacak.Ama bizde sizin gibi 5 10 arkadaş ile çalışırsak burada bizim kazancımız daha fazla olacak.Yani bu sistemde herkes kazanmış olacak.Bire birde sizin kazancınız, birden fazla olunca biz kazanacağız.

Şimdi faydaları
adlı üyeden alıntı


[COLOR="Red"]1. Alt sayfalarınıza pagerankı yüksek ve kaliteli hitlere sahip sayfalardan link alacaksınız.Yada isterseniz anasayfanıza.31 adet siteden aynı içeriğe sahip sitelerden link almanın önemini ve kalitesini google üzerinden araştırabilirsiniz.
2. Vereceğiniz makalede 1. sıraya oturacaksınız büyük ihtimalle.Yada biz 1. olacağız siz 2. olacaksınız.Yada biz 2. siz 1. olacaksınız.İlk 2 sırayı ya siz ya biz alacağız.Böylelikle hitleri biz ve siz bölüşeceğiz.Sıradan tanımadığınız yada size faydası olmayan siteler yerine dost ile paylaşacaksınız.Makale sonunda kaynak koduna sizin makalenizin linki verildiğinden dolayı hem hit alacaksınız hemde pagerank yükselecek.100 tane link alın hiç birisinden hit gelmesin, 1 tane link alın hem pagerankı yüksek hemde hit gelsin buna eş değerdir.

3. Sıralama garanti edeceğinizden hem hit, hem adsense kazancınız olacak.Ve bu uzun yıllar sürecek.

Bizim kazancımız ise sadece eğer bu proje tutarsa hitimizi yükseltmek ve adsense kazancımızı yükseltmek.

Bize zararları ;
Her makalemizde size link vereceğiz.Siteniz google gözünde ufak bir değere sahipse biz size referans olacağımız için bizde etki göreceğiz.Pagerankımız düşecek.Seo konusunda ana kelimelerden aşırı linkten düşme ihtimalimiz olacak.

Ama bizim tek umrumuzda olan şey adsense hesabımızı yükseltmek.Kazancımıza kazanç koymak.

Anlamadığım nokta arkadaşlarımızın neden bu karlı işe olumsuz bakması.Yapmanız gereken 1 makale yazacaksınız.Çok mu zor ? sadece 1 makale 15 dakikanızı alacak.Denemekten ne zarar çıkar ? Zaten 1 2 kişi denerse yararını görecek ve bu projeye baya akın olacaktır.İnsanların tereddütlü bakmasını anlayamadım.Kazanç ortaklığı yapacağız olay bu kadar.Hem kazanç hem seo.Bundan daha olumlu seo tekniği sanmıyorum.

Sitenizde hit getiren makalelerin başlıklarından bir adet makale yazacaksınız.Mesela sizin sitenizde en hitli makalelerden birisi " abdest nasıl alınır ".Sayaç sayesinde görüyorsunuz ki bu kelimeden baya hit var.Oturup aynı kelimeden bir makalede bizim sitemiz için yazacaksınız.Alıntı olmayan özgün ve konu ile alakalı bilgi sunan bir makale.Bizde bunu yayınlayıp en alt kısıma isterseniz anasayfanızın linkini kaynak olarak yada isterseniz sizin sitenizdeki konuya link vereceğiz.Daha sonra bu makale index aldıktan sonra 30 adet blogda bu makaleyi yayınlayıp yine altına hem sizin konunuzun yada isterseniz anasayfanızın linkini ve bizim makalemizin linkini vereceğiz.

Böylelikle paramit sistemi ile o kelimede iki sitede lider konuma geçecek.Hitler düzenli bu iki siteye akacak.2. sırada başkası olacağına biz olacağız.Ve siz eğer bu sıralamada 2. sayfada olsanız dahi 1. sıraya çıkacaksınız.aynı içerikten 31 adet link almak sanırım 1. sıradan başka yere sizi almaz.

Denemekten zarar çıkmaz.En azından bir deneme yapacak arkadaş bekliyorum.

[QUOTE=xxx83]siz daha çok bildirgeç tarzı siteler birşeyler düşünüyorsunuz. daha yenilikçi bir fikirle bu iş daha güzel bir hale getirilebilir. sizin düşünceniz güzel bir düşümce ama devamlılığı olan bir düşünce değil vedeki insanlar bir konu hakkında makale yazacak ve bunuda bir sitesi olan birinden istiyorsanız size çokda popüler bir makale yazacağını sanmıyorum maksat kelimeye link vermek değilmi zaten. bence daha yenilikci bir fikir olması gerekdiğini düşünüyorum


Hocam hemen hemen aynı ama eksik nokta şu." Sağlam hitli sayfaları ileriye dönük garanti altına almak " yada bir içeriğinizde siz 9. sayfadasınız ve günde 200 hit alıyorsunuz.Bu sayede 1. sıraya yada 2. sıraya çıkarak bu kelimenin daha fazla hitini alabilirsiniz.Böylelikle hem link hem hit kazanmış olacaksınız.

[QUOTE=simal25]ben anladığım şu yazdığımız makaleyi ark.yayınlayacak alta linkimizi verecek ayrıca aynı makaleyi diğer bloglarda yayınlayacak sanırım[/QUOTE]

Evet.Ama blogunuzda hit getiren makaleleri.

Ek Olarak: görüşlerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar.