lostyazilim

Teknoloji Üzerine Ortaklık

3 Mesajlar 921 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

• Üyelik 08.11.2024
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Ticaret , (%)
Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır aklımda olan bir proje var ve bu projeye güvenilir birkaç arkadaşla gerçekleştirmeyi düşünüyorum.

Proje: Teknoloji Gündemi
Açıklama: Teknoloji üzerine kuracağımız websitesine sadece teknoloji üzerinde yoğunlaşarak küçük adımlarla büyük yerlere gelmeyi planlıyorum.Özellikle takım arkadaşlarım "teknoloji" üzerinde birçok konuda bilgisi olması gerek(Örnk: Andorid ,Symbian vs.).

Site sıfırdan başlıyacağı için herhangi bir kazanç söz konusu değil fakat emeklerimizin karşılığını en geç 5 ay içerisinde alacağımızın fikrindeyim.Şuan aklımda 2 adet domain seçeneği mevcut oldukça iyi bir domain var.Bu konuda düşünen arkadaşlar günde en az 1.5 saat pc nin başında olması yeterli.(İlk aşamalarada bu süre uzayabilir).Eğer düşünen arkadaşlarımız varsa bildirirse sevinirim.Bu arada takıma katılmak isteyen arkadaşların iyi bir düzeyde makale yazması gerekir.

wmaraci
reklam

Shakedown Shakedown Forza BEŞİKTAŞ Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Çevre Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1708
  • Beğeniler 225 / 548
  • Ticaret 60, (%100)

duzceli81 adlı üyeden alıntı

Özellikle takım arkadaşlarım "teknoloji" üzerinde birçok konuda bilgisi olması gerek(Örnk: Andorid ,Symbian vs.)

Teknoloji derken neyi kastettiğinizi anlamadım, yada sizin teknolojik bilgi anlayışınız sadece mobil işletim sistemleri üzerine.Önce bunu açıklamalısınız. A'dan Z'ye teknoloji bilgisi olan mı yoksa mobil işletim sistemleri ile ilgili güncel haber ve yenilikleri takip eden kişiler mi aradığınız.? :D
baysnake

kişi bu mesajı beğendi.

"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]

• Üyelik 08.11.2024
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Ticaret , (%)

Shakedown adlı üyeden alıntı

Teknoloji derken neyi kastettiğinizi anlamadım, yada sizin teknolojik bilgi anlayışınız sadece mobil işletim sistemleri üzerine.Önce bunu açıklamalısınız. A'dan Z'ye teknoloji bilgisi olan mı yoksa mobil işletim sistemleri ile ilgili güncel haber ve yenilikleri takip eden kişiler mi aradığınız.? :D

Tabikide hayır orda o an aklıma onlar geldiği için yazdım.Sadece mobil işletim sistemi olmayacak donanım vs. de olacak.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al