-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Analiz Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%98)
önce şükretmesini bilmek gerek aza kanaat edemeyen çoğu hiç bulamaz her ay 1023 tl ev kredim var ve sıkıştığım anda 16 aydır ödüyorum bu ay nasıl öderim diye düşündüğüm anda nasıl oluyorsa oluyor (ALLAH BÜYÜK İŞTE) web sitesi çıkıyor Taksit 600 diyorum peşin 400 diyorum 400 e yapıp geçiyorum ayda ortalama 3 tane alsam benden kralı yok :) ücretsiz wp temalardan kur gitsin kurumsal arada gir güncelleme yap tamamdır :) yüce allahım her insana kaldıramayacağından fazlasını yüklemez taaki siz Allahıma sırtınızı dönene dek.Yeterki Şükredin Namaz Kılmıyoruz Bari Şükredelim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Asgari ücretin geçmişini araştırırsan kölelerin isyanını engellemek için icat edildiğini köle maaşı olduğunu anlarsın. Malesef geri kalmış faşist ülkelerde işçiler hala köle muamelesi görüyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ekbilisimm adlı üyeden alıntı
Hocam amerika nasıldır bilmiyorum ama almanyaya gittim akrabalarımın yanına tatile 2000 euro maaş alıyor ancak herşey çok pahalı zar zor yetiyor özellikle meyve sebze vs. biz burda kilo kilo alırken orda çok az alıyoruz yani avrupada hayat pahalı amerikayı bilemem bize burda almanyadakiler 2000 euro maaş alınca iyi para diyoruz ancak ordaki yaşam şartlarını bilmeden diyoruz sürekli avrupa hayali kuruyoruz.
Almanya`da abim yasiyor 28 senedir isi hanimi herseyiyle butunlesmis durumda. Gecen sene Miami`ye geldi 20 gun kadar kaldi ve Almanya`dan sogudu. Tek guzellikler degil, Alman insani Avrupa`nin en irkci ve soguk milletidir. Bende yasadim oncelerden ama Amerika bir baska gerek imkanlar gerek araba, benzin, ozgurlukler hersey. Sadece kuralin disina cikmayacaksin yoksa yanarsin. Ve artik Schengen vizesi almakta zor degil.
Sunuda belirtmek isterim ki 7 sulalem Avrupa`da yasiyor belki 5 belki 10 kisi hayatindan memnun. Unutmayin, Avrupa git gide (İskandinavya) haric Turk`lere zehirdir.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Elektrik/Elektronik
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Daha fazla yazmıyacam,editledim.
Fikir vermek isteyen abiler ablalar olursa dinlemek,okumak isterim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Dünya geliştikçe hayat daha da zorlaşıyor galiba.
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
HicKimse
Hatırlamak Direnmektir!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Havacı
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tayyip reyiz bugün taşeron işçileri fırçalıyordu nankörlük yapmayın diye. Bu ülkede yandaş olmayana, biat etmeyene ekmek vermeyecekler yakın zamanda. Kamuyu geçtim özel sektörde bile iyi maaş veren şirketleri akp referansıyla işe alımlar yapılmaya başlandı. Bu konuyla ilgili nerdeyse davalık oluyodum. Birileri şükür et demiş, sana şükretmnii vaaz verenler saraylarda yaşayıp milyonluk mercedeslere biniyo.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
veys3L adlı üyeden alıntı
istersen bide hangi sehir onu söylede bizde bilelim avrupada yasiyan biri olarak, ha oralardaki kiralarida, giderleri vs yazmayida unutma
California Miami New York Chicago haric tum sehirler.
$300 dolara da havuzlu esyali ev kiralarsin $3000 e de. Sadece sehire 3 4 mil uzaktir bu evler oda sorun degil alirsin ucuz bir araba$ $50 fullersin haftada gider gelirsin. Unutma Amerika`lilar konforuna duskundur her evde havuz spor hersey var. Almanlarin urettigi arabalar Almanya`dan daha ucuz. Beni sorucak olursan Portland, OR yasiyordum mukemmek biryerdir arastirirsan gorursun. Suanda Savannah GA dayim. Burda saglik pahali. Diger hersey ucuz.
Almanya`da da Munih ve Berlin`de yasadim.
Ek Olarak: Soylemeyi unuttum. Herseyden once irkcilik yok siyahi degilsen. Turk, musluman diye ayrim yapan yok.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.