Ali Cevat adlı üyeden alıntı
Selamlar, şimdi bu forumda ki gelir modeli %90 adsense üzerine. Dolayısıyla denenmiş farklı bir yöntem tavsiyesinin geleceğini pek sanmıyorum. Şayet denenmemiş tavsiyelere de açığım dersen,
https://buysellads.com/
adresini önerebilirim. Başvurunuzu yapıyorsunuz, şayet uygun görülürseniz, reklam alanlarınız yanında çeşitli istatistikler ile site üzerinde yayınlanıyor. Reklam veren olarak kayıtlı olan firmalarda, bu istatistiklere göre reklam alanlarınızı satın alıyorlar.
Sistem içerisinde hatrı sayılır reklam verenlerde mevcut.
Bunun yanında affiliate reklamcılık yapan bir sürü yurt içi firma var fakat ben tavsiye etmiyorum. Bu işi Türkiye'de düzgün bir şekilde yürütemediler malesef. Yurt dışındakiler hakkında bilgim yok. Fakat yurt dışında bu affiliate reklamcılığın daha iyi yürütüldüğünü duydum.
Yöntem konusuna gelince, herkes ana kuzusu, herkes evine ekmek götürmenin derdinde, herkes okul vs gibi masraflarını çıkarmanın peşinde. Forumun amacı da bu zaten. Dayanışma içerisinde olmak.
Dolayısıyla şayet daha iyi bir yöntem varsa bunu herhangi bir şarta bağlamadan herkesin istifadesine sunmak, en doğru hareket olacaktır.
hocam tesekkur ederım , buyandsell.com her sıteyı kabul etmıyor benım sıtem normal bir film sitesi, sadece hitlerin %70 i usa %30 u uk ve canada diye dagılıyor.
Ek Olarak:
nickcenter adlı üyeden alıntı
Onu bunu bırakın da burada insanlardan yardım istiyorsun ama yardım etmeye gelince karşılık bekliyorsun. Ne denir ki sana ? Burası yardım ve dayanışma plartformu çıkar plartformu değil :)
sizde haklısınız belkı bıraz bencılce davranmıs olabılırım hocam haklısınız ama ben bu yontemı herkeze sunamam ama herkezınde bana sunmasını beklemıyorum zaten, ama olurda butarz bır kazanc yontemıne sahıp bır arkadas varsa ve yontemını paylasmak ısterse bende kendısıyle aynı paylasımda bulunurum demek ıstıyorum. Yanı ben acıkca kimseyi zorlamıyorum bana yontem gostersinler dıye, acık bir teklıf sadece. sizleri bununlada rencide etmek istemedim oyle birsey yaptıysamda özur dilerim. beklkide konuyu yanlış şekilde ve yanlış cümleler kullanarak açtım. tekrar kusura bakmayın eger ıstemedende olsa rencıde ettıysem.