lostyazilim
tr.link

301 Yönlendirmesi İptal Olmuyor Kafayı Yicem

13 Mesajlar 3.057 Okunma
lstbozum
tr.link

YasamaUgrasi YasamaUgrasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bilgisayar Bilişim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 30 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

MeMo adlı üyeden alıntı

Konuda ne yazdığınızı tam anlamadım ama hangi domainlere 301 yönlendirme yaptıysanız ilk olarak hepsinden iptal etmeniz gerekiyor. Ondan sonra olacak bu iş

Sizin sorun tam olarak ne

ben sorunumu tekrar güncelleyeyim. ilk aldığım domain kapatıldı bu yüzden yeni bir domain alıp 301 yönlendirmesi yaptım. bir süre sonra google indexleri ve hitler gayet iyi bir seviyeye ulaşınca ihtiyaç kalmadığını düşünerek ilk domainin kaydını sildim, ardından hostingi ve son olarak google webmasterdan bu siteyi kaldırdım bunları yaparken 301 yönlendirme bilgilerini hiç dikkate almamıştım şimdi "Adres değişikliği" sekmesi altından girip bakınca yönlendirme bilgileri hala mevcut görünüyor. Bu yönlendirmeyi kaldırmam lazım çünkü yeni bir yönlendirme yapacağım ama iptal ettiğim domaini sildiğim için işlem yapamıyorum. :norespond:

Eski URL ye tıkladığımda

wmaraci
reklam

MeMo MeMo SEO Candır, MeMo Uzman :) Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad T** M**
  • Mesajlar 2187
  • Beğeniler 1198 / 578
  • Ticaret 50, (%100)

YasamaUgrasi adlı üyeden alıntı

ben sorunumu tekrar güncelleyeyim. ilk aldığım domain kapatıldı bu yüzden yeni bir domain alıp 301 yönlendirmesi yaptım. bir süre sonra google indexleri ve hitler gayet iyi bir seviyeye ulaşınca ihtiyaç kalmadığını düşünerek ilk domainin kaydını sildim, ardından hostingi ve son olarak google webmasterdan bu siteyi kaldırdım bunları yaparken 301 yönlendirme bilgilerini hiç dikkate almamıştım şimdi "Adres değişikliği" sekmesi altından girip bakınca yönlendirme bilgileri hala mevcut görünüyor. Bu yönlendirmeyi kaldırmam lazım çünkü yeni bir yönlendirme yapacağım ama iptal ettiğim domaini sildiğim için işlem yapamıyorum. :norespond:

Eski URL ye tıkladığımda

eski hesaptan tüm siteleri silin, yeni bir hesaba ekleyip deneyin ve ya console üzerinden yetkileti kaldırın bide öyle deneyin olur mu acaba burayı okuyun umarım ne dediğimi anladınız
https://support.google.com/webmasters/answer/2453966?hl=tr
YasamaUgrasi

kişi bu mesajı beğendi.

YasamaUgrasi YasamaUgrasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bilgisayar Bilişim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 30 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
önerdiğiniz yöntemleri denedim sahipliği ve siteyi de kaldırarak yeni bir hesaba kurdum ama daha her şey olduğu gibi aynı şekilde karşıma çıktı. google yardım makalesi de sorunum için çözüm olmuyor maalesef. başka aklınıza bir yöntem geliyor mu? :/ tek yapmam gereken yönlendirme isteğini geri almak.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al