-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Merhabalar arkadaşlar 3d printer işine girmeyi planlıyorum sektör henüz çok yeni bu konuda çok fazla çalışma yapan kişi yok gördüğüm kadarıyla sadece 1-2 tane sağlam yer bulunmakta. Modelleme konusunda sıkıntım yok. E-ticaret konsuunda biraz zayıfım. Bu işte önde olan isimler 3d eğitimler vermekte ve cafe dahi açmışlar bunun yanında 3d printer malzemeleri ve figürler satmakta.Sizce nasıl fikir uttarmı tutmaz mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Valla Hocam ben mimarlık öğrenciyim. iyi gelirli müşterilerim olursa, özellikle ıslak hacimlerde ve Yatak odalarında bu teknolojiden faydalanmayı düşünür, öneririm. Ancak biraz pahalı oldugu için şu an için herkese hitap etmiyor.
Bu baskıların metrekare fiyatı benim araştırdıgım kadarıyla 250-300 tl civarında.
Ama kesinlikle Para kazanılabilecek bir uygulama bana göre.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam biliyorum, anladım da. Ama demek istediğim Siz onu 250-300 liraya satacaksınız ( Benim bahsettiğim alan mimari alan. Yer döşemesi ve duvar kağıdı tarzında düşünebilirsiniz).
ve bu fiyata Pek müşteri bulunabileceğini sanmıyorum şimdilik. Aksi halde 3d resim basmakla Para kazanamazsınız. Canvas çalışmaları yapan bir çok Sanatcı, insanların tablolara sadece resim olarak bakmasından yakınır ( sanat eseri olarak bakmıyorlar). Bu düşünceler taşındıgı sürece de yapılan iş'e ödenen ücret 100 lirayı geçemiyor maalesef.
Canvas'ın ciddi alıcıları olmasına ragmen durum böyle. 3D ise maalesef resim baskısından öteye gidemeyecektir. Bu yüzden iyi bir piyasa arastırması yapmalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO & Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Ben de şu sıralar bu sektör hakkında araştırmalar yapıyorum. Yazıcı üretecek kapasiteye sahipseniz zorlanmadan satışını yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
üretmeden önce bayilik veren firmalarla iletişim kurmanızı tavsiye ederim işin kurdu olmak önemli
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Decanus adlı üyeden alıntı
Siz nasıl bir yazıcıdan bahsediyorsunuz acaba? Yazıcı olarak 3D dediğimiz en yaygın olarak kullanılan modeller plastiği eritip 3 boyutlu ürün yaratan cihazlardır.
aynı yazıcıdan bahsediyoruz hocam. Sadece büyük boyutlu baskılardan örnek verdim