lostyazilim
tr.link

Wp özgün yorum yapma programınizi nasıl alırdınız :)

10 Mesajlar 1.393 Okunma
lstbozum
tr.link

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Merhaba
Herkesin de bildiği gibi sitemize gelen ziyaretcilerin yorum yapması seo açısından mükemmeldir. Yayınlanan bir yazı eğer okuyucudan reaksiyon almışsa bu botlar için çok değerlidir. Sürekli örümceklerin site içindeki hareketlerini takip eden biri olarak söylüyorum bunları. Örümcekler sitenize gelip sayfalarınızı taradı ve yeni bir içerikle karşılaştıysa hele bu bir yorumsa gerçekten o sayfanız değerlenir. Bu böyle olduğu için sürekli özgün ve faydalı bilgiler paylaşırım.

Fakat ücretsiz dağıttığım kitabı 100 ü aşkın insan indirmesine rağman kimse teşekür bile etmedi :)

Neyse konumuz bu değil. Konumuz şuan yaptırmak için bir kaç programlama uzmanıyla görüştüğüm yorum yapma programı.

Sizden bu konuda fikirleriniz istiyorum.Ama rica ederim gercekten faydası olan şeyler üzeriden gidelim. Bir arkadaş bana twitterdan veri çeken bir yorumcudan bahsetti. Böyle olmadık işlere gerek yok. Sade ve kullanışlı olsun istiyorum. Web üzeriden kullanılacak.

Cüzi bir fiyattan satacağım.

Şuan düşündüğümüz özellikler şunlar.

1-Wp sitelere verdiğiniz listeye göre yorum atacak. Birden fazla liste hazırlayıp istediğiniz listeye atabilirsiniz.

2-Yorumları özgünleştirecek. Bunu şöyle halledeceğiz.

bir için

Gördüğünüz gibi buradan bir çok özgün yorum çıkar. Zaten yorum bölümünde çok da özgünlük aranmaz :) Ama biz önünü açalım. Bu dediğim usulle 100 kelimelik özgün yorumlar oluşturabilirsiniz.

3-Yorum yapıp gönderdiniz. Hazırlamak için bu kadar emek çektiğiniz yorumu her seferinde tekrar girmenize gerek yok. yorumlarınızı veri tabanına kayıt edip bir sonraki yorum atma işleminde tekrar kullanabilirsiniz.

4- Farklı ip farklı isim ve farklı mail adresleri ile yorum yapılacak.

5- Yorum yapan botlar sitede bir süre gezinecek. Bu yorum programlarında pek olmayan bişey. Bir anda bir siteye 100 yorum gelmesi hiç de normal bir durum değil.

6-Zaten isterseniz yorumlarınız otomatik onaylı isterseniz sizin onayınızla atılacak. Yani bir anda 1000 yorum atsanızda günlük 5-10 tanesini onaylarsınız ve site sürekli güncel kalır.

7-Web üzerinden çalışacak bu programda ilerki versiyonlarda loglama ve zamanlanmış görev özellikleri getirmeyi düşünüyoruz.

8-Dikkat edin. Bu spam amaçlı değildir. Kendi sitelerinizi güncel tutmak içindir.

Eklene bilecek özellikler ve hangi fiyatın uygun olduğu hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

Küçük bir örnek vereyim.

[ {işin gerçeği|doğruyu söylemek gerekirse|Valla ne yalan söyleyim|tüm samimiyetimle söylüyorum|Gerçekten} {farklı farklı bir çok site|sayısız site|yorulacak kadar çok site|bi dünya site|bir çok paylaşım sitesi} {gezdim|araştırdım|inceledim}, {sorunuma|sıkıntıma|derdime|aldığım hataya} {çözüm|derman|yardım|faydalı içerik|sorunu çözem makale} bulamadım.]

-doğruyu söylemek gerekirse sayısız site araştırdım, derdime yardım bulamadım.
-Valla ne yalan söyleyim farklı farklı bir çok site gezdim, sorunuma derman bulamadım.
-Gerçekten bir çok paylaşım sitesi araştırdım, sıkıntıma yardım bulamadım.
-doğruyu söylemek gerekirse yorulacak kadar çok site gezdim, sorunuma bulamadım.
-işin gerçeği farklı farklı bir çok site araştırdım, sorunuma yardım bulamadım.
-doğruyu söylemek gerekirse yorulacak kadar çok site araştırdım, aldığım hataya yardım bulamadım.
-doğruyu söylemek gerekirse sayısız site inceledim, sıkıntıma bulamadım.
-işin gerçeği bi dünya site araştırdım, sıkıntıma yardım bulamadım.
-işin gerçeği sayısız site inceledim, sorunuma yardım bulamadım.

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
hocam Çabanızı takdirle karşılıyorum ancak, Neden böyle talepler içerisine giriyoruz Toplum olarak. Bir yazı güzelse, ziyaretçiye istediğini veriyorsa, ziyaretçi zaten yorum yapar, yapıyorda. Bin küsür yorum alan yazılarım var mesela benim.

Ziyaretçi karşılıklı ilişki, ilgi ister. Sizin sitenize geldim bi yorum yazdım. Örneğin ; "bu programı çok aradım sonunda sitenizde buldum. Paylaştıgınız için çok teşekkür ederim. Ancak program kurulumu bir yerde bulamadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz ?"

Diye 1 yorum yaptım. Gördüğünüz gibi %100 kendi cümlelerim. Eğer siz benim bu yorumuma dönüş yapmıyorsanız, ben tekrar sizin sitenize bir daha girmiyorsam, Boş.

Eğer bunları bir programla yapabiliyorsanız ; ben o programa-yazılımı 500+ ödemeye hazırım. Umarım fikir alacak bir nokta yakalarsınız bu iletimde. Kolay gelsin

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

hocam Çabanızı takdirle karşılıyorum ancak, Neden böyle talepler içerisine giriyoruz Toplum olarak. Bir yazı güzelse, ziyaretçiye istediğini veriyorsa, ziyaretçi zaten yorum yapar, yapıyorda. Bin küsür yorum alan yazılarım var mesela benim.

Ziyaretçi karşılıklı ilişki, ilgi ister. Sizin sitenize geldim bi yorum yazdım. Örneğin ; "bu programı çok aradım sonunda sitenizde buldum. Paylaştıgınız için çok teşekkür ederim. Ancak program kurulumu bir yerde bulamadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz ?"

Diye 1 yorum yaptım. Gördüğünüz gibi %100 kendi cümlelerim. Eğer siz benim bu yorumuma dönüş yapmıyorsanız, ben tekrar sizin sitenize bir daha girmiyorsam, Boş.

Eğer bunları bir programla yapabiliyorsanız ; ben o programa-yazılımı 500+ ödemeye hazırım. Umarım fikir alacak bir nokta yakalarsınız bu iletimde. Kolay gelsin

Ustam yorumun için teşekür ederim. Şuraya bakrsan yazdığım konuyu ve verdiğim hizmeti görürsün.

http://hacamat-tr.com/hacamat-kitabi-pdf/

Türkiyede kendi cümleleriyle bu alanda kitap yazan paylaşım yapan tek insan yok. Herkes alıntı ama sonucta yine toplasan 5 kitap yok ortada.

Benim yazdığım gibi yazan da tek insan yok.

Siteye doğal olarak az insa geliyor çünkü kelimelerim aranma hacmi düşük.Günlük 50 ziyaretci geliyor ama ve çoğunluğu bu kitap için geliyor.

Yav arkadas. Bir adam bi teşekkür etmez mi ya.

Malesef kavim olarak böyle bir yapımız var.

Ek Olarak:

. Örneğin ; "bu programı çok aradım sonunda sitenizde buldum. Paylaştıgınız için çok teşekkür ederim. Ancak program kurulumu bir yerde bulamadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz ?"

Bu arada bu şekilde yorumlar yapacak bir program olacak inş. ;)

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam download sayfalarından birşey beklemmek gerekir zaten. O kitabınızı konulara bölüp sitenizde yayınlasaydınız, daha çok geridönüş alırdınız. Kitap olarak gene isteyenin indirebileceği lnki sitenize gömebilirdiniz. Nacizane fikrim bu yönde.

Ayrıca ; kimse birşey yapmıyorlara takılmayın. ilk ben yapıyorum'un gururunu yaşamaya bakın derim. Gavura bakıp, oruç bozulmaz misali..

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Hocam download sayfalarından birşey beklemmek gerekir zaten. O kitabınızı konulara bölüp sitenizde yayınlasaydınız, daha çok geridönüş alırdınız. Kitap olarak gene isteyenin indirebileceği lnki sitenize gömebilirdiniz. Nacizane fikrim bu yönde.

Ayrıca ; kimse birşey yapmıyorlara takılmayın. ilk ben yapıyorum'un gururunu yaşamaya bakın derim. Gavura bakıp, oruç bozulmaz misali..

Ustam onu da yaptım :) Ciddiyim ya. Gerçekten kendi alanında İLK diyebileceğim bir çok makale var sitede. Ama sonuc aynı. Teşekür ederim.

Bipleo Bipleo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Konya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 2 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
hocam teşekkürü ve ziyaretçiyi çoğaltmak adına kitabı indirmek için bir bülten üyeliği düzenlemeniz daha mantıklı olacaktır. BU kaybetmiş olduğunuz ziyaretçileri geri çekmekte hemde sitenizi bir üste çıkarmakta kesinlikle yardımı olacaktır.

Zaten baktığınızda birçok webmaster hazırladığı seo kitaplarını ücretsiz dağıtırkende bu methodla ziyaretçileri kendilerine çekmeyi başarıyorlar.

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Bipleo adlı üyeden alıntı

hocam teşekkürü ve ziyaretçiyi çoğaltmak adına kitabı indirmek için bir bülten üyeliği düzenlemeniz daha mantıklı olacaktır. BU kaybetmiş olduğunuz ziyaretçileri geri çekmekte hemde sitenizi bir üste çıkarmakta kesinlikle yardımı olacaktır.

Zaten baktığınızda birçok webmaster hazırladığı seo kitaplarını ücretsiz dağıtırkende bu methodla ziyaretçileri kendilerine çekmeyi başarıyorlar.

O şekilde uygualamalar yapıyorum. Sitemin pozisyonunda şikayetci değilim aslında. teşekür ederim. Program hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ustam.

Bipleo Bipleo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Konya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 2 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam google bunu kesinlikle göz ardı etmeyecektir. zaten forumların konularda üst sıralarda çıkmasının sebeplerinden bir tanesi yorum sayısı...

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Ben sevdim. Fikri de dusunce tarzini da saygiyla karsiladim. Sadece IP ve taslak fikrinde çeliştim, dilediginiz kadar turetin sonucta donguye gorecek ve botlar durumu algilayacaktir diye dusunuyorum. Zira tehlikeli bile olabilir. Ancak yapı itibariyle güzel; deneyip talip olabilirdim. Film siteleri zaten bu yontemi kullaniyor. Kullanici da her zaman tesvik oluyor gariptir ki.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ben sevdim. Fikri de dusunce tarzini da saygiyla karsiladim. Sadece IP ve taslak fikrinde çeliştim, dilediginiz kadar turetin sonucta donguye gorecek ve botlar durumu algilayacaktir diye dusunuyorum. Zira tehlikeli bile olabilir. Ancak yapı itibariyle güzel; deneyip talip olabilirdim. Film siteleri zaten bu yontemi kullaniyor. Kullanici da her zaman tesvik oluyor gariptir ki.

Yok ustam öyle değil. Şimdi bu yorum işi gittikçe büyüyecek tarzda olacak. Sisteme ilk başlarda sürekli yorum eklenecek. Yani az önce verdiğim gibi bir dizin ekelecek kullanıcı tarafından. Mesela 100 tane dizin oldu elinizde. Bu 100 dizinin her birinden 100er tane özgün yorum çıkar zaten. Biraz kafa yormakla (her yorum için sadece 5 dk) bir süre sonra 200 kadar yorumunuz olduğunu ve bunlarınher birinin onlarca yoruma dönüştüğünü düşünün.

Ha yorum yazamam diyenler olursa makale işlerinde arkadaşlar bence bu şekilde 200 yorumu çok cüzi bir fiyata yazarlar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al