lostyazilim

50 TL yatırımla yüksek paralar kazanmak | Yatırım tavsiyesi

36 Mesajlar 4.709 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

refalert refalert WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Programcısı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 17 / 73
  • Ticaret 0, (%0)
Browland Kardeşim, milletin düşüncesi artmut düş agzıma piş.. Emek vermeden ekmek alaman.. Senin düşüncen gayet güzel, insan kendini geliştirmesi lazım.. Bu ücretlide olabilir, ücretsizde.. Parası olan alır udemyden dersini , parası olmayanda gider youtubeden izler.. Senin bu konudaki düşüncen insanın kendini eğitmesi gerektiği.. Ama yorumlara baktıgım kadarı ile insanlar her şeyde bir çıkar arar olmuş.. Tavsiye veriyorsun halbuki.. 50lira bugun ki 2 paket sigara parası. Eğer bu adam madem kendi eğitim setini satıyor.. 50liraya ihtiyacımı var? 2satır kod yazıp 50lira alıyor zaten.. Neden 6saat video çekipte 50liraya mahküm olsun ki? Eğitim amaçlı bence az bile 50lira.. Ben tayfun erbilene borçluyum herşeyimi, php dilini onun sayesinde kavradım. Ozamanlar udemy yoktu.. Youtubeden izlerdim.. Şimdi ihtiyacım olsa parasını verip alırım.. Ama gerek yok cunki yıllar önce zaten öğrenmişim bu işleri.. Yani olayın kısaca özeti insan kendini eğitmeli.. Bir bilgisi olmayan adamlar, boş yorum yaparlar.. Web sektöründe Bilgi + Deneyim + Mantık önemli..
Browland

kişi bu mesajı beğendi.

https://wordpress.name.tr/ Wordpress Hakkında Herşey!
wmaraci
reklam

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
refalert 2009 yılında solidworks ve 3D max eğitimleri için kursa 700 Tl para vermiştim. 25 - 50 arası kurslar bulmuşum daha ne.

Şimdi bana indirimli eğitim bildirimleri geliyor, sonra bunu söyleyince eğitim sattırıyorum oluyor. Çok komik. Buyrun.

Eğitimler sadece eğitim almak için değil, eğitimler sayesinde farklı guruplar farklı sektörler de öğreniyor, dahil oluyorsun.

Ben eğitimlere 1k civarında para harcadım ama 1 yıl sonra geldiğim nokta bu;

Geçen yıl Aralık ayında 17 günde 10 tl kazanmışken bu yıl 432 tl kazanmışım, geçen aya göre de 400 tl artış sağlamışım.

Şimdi bu eğitimler ne kazandırdı? Çevre. Her sektörden birilerini tanıyorum, bir sorun olduğunda veya bir şey aklıma geldiğinde paylaşabileceğim kişiler var.

Mevzu sadece eğitim değil, daha anlamadınız mı?

• Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
Flood yapıyorum yine ancak konu eminim bir çok kişi için önemlidir. Benim içinde öyle.

Üst mesajda 1 yılda 1k kadar eğitimlere para yatırdığımı söylemiştim. Peki bu bir yılda ne kadar kazandım sıfırdan? Buyrun.

Ülkemizde ciddi bir kriz var. Bir çok öğrenci arkadaş okumak için para bile bulamıyor. İnsanlar parasızlıktan intihar ediyor, sokakta açlıktan bayılıyor.

Kendinizi geliştirmezseniz bu gibi durumlar sizlerinde başına gelebilir.

Yukarıda bir görselde saatlere dikkat edin. Gece 3 olmuş hala çalışıyoruz. Sizler yatağınızda mışıl mışıl uyurken, bizler çocuklarımıza ailemize ekmek parası kazanmak için gecenin geç saatlerine kadar çalışıyor, fikir yürütüyoruz. Sonuç ortada !

Cümleten iyi forumlar.

Mosoko Mosoko WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 157 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Adam haklı en iyi yatırım kendine ben sürekli araştırıyom bi yerden girdim aylık 4 ,5 haneli kazancım var yaş 23 TR de üniversite de boş laf olmasın diye gidiyorum. Çoğu genç para bulamıyo yakınıyo 6 saat yarı maaşla sömürülüyo geçinmek için ben rahatca kazanıyom devir kafa devri aldım 2 ay önce google play geliştirici hesabı codecanyon 'dan oyun reskin erttırdım şuan günlük şu saate 34 tl vermiş admobtan
Browland

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

refalert refalert WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Programcısı
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 17 / 73
  • Ticaret 0, (%0)

Yeni başlanan bir proje, fakat adsense ile kazanç sağlamak gibi bir uğraşla ilgilenmiyorum. Cünki yazılım kodlarayarak daha hızlı para akışı sağlanabiliyor..
Browland

kişi bu mesajı beğendi.

https://wordpress.name.tr/ Wordpress Hakkında Herşey!

• Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
Yatırım bir çok türlü olabilir.
Geçen diğer forumdan premium aldım 100 tl ye. 1 saat içinde üyelik parası çıktı. Para kazanmanın bir çok yolu var. Öğrenmek, farketmek ve uygulamak önemli

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al