Browland Kardeşim, milletin düşüncesi artmut düş agzıma piş.. Emek vermeden ekmek alaman.. Senin düşüncen gayet güzel, insan kendini geliştirmesi lazım.. Bu ücretlide olabilir, ücretsizde.. Parası olan alır udemyden dersini , parası olmayanda gider youtubeden izler.. Senin bu konudaki düşüncen insanın kendini eğitmesi gerektiği.. Ama yorumlara baktıgım kadarı ile insanlar her şeyde bir çıkar arar olmuş.. Tavsiye veriyorsun halbuki.. 50lira bugun ki 2 paket sigara parası. Eğer bu adam madem kendi eğitim setini satıyor.. 50liraya ihtiyacımı var? 2satır kod yazıp 50lira alıyor zaten.. Neden 6saat video çekipte 50liraya mahküm olsun ki? Eğitim amaçlı bence az bile 50lira.. Ben tayfun erbilene borçluyum herşeyimi, php dilini onun sayesinde kavradım. Ozamanlar udemy yoktu.. Youtubeden izlerdim.. Şimdi ihtiyacım olsa parasını verip alırım.. Ama gerek yok cunki yıllar önce zaten öğrenmişim bu işleri.. Yani olayın kısaca özeti insan kendini eğitmeli.. Bir bilgisi olmayan adamlar, boş yorum yaparlar.. Web sektöründe Bilgi + Deneyim + Mantık önemli..