-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Maalesef ticarette iyi niyet bence buda olmalı, illa bunu mu yapıcaz deniyorsa batmak büyük ihtimal. Denilenler doğru. Ben konsepti bile bilmiyorum bu sektörde. Daha öyle site tasarımı bile görmedim ama mantıken olay bu. Faklı alana harcayın parayı bence.
chimera
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Otelcilik
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
6000 bin liram olsa hazır e-ticaret sistemlerini araştırır tek ürüne yönelik bir e-ticaret sitesi kurardım ( eticaretkiti, onlinemagaza, dropship.com.tr ) algısı vergisi kargosu hiç birşey yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam fikrimi soracak olursanız bu ve bunun gibi sitelere giren insan kitlesi belli zaten.Ve bu işten doğru dürüst ekmek yiyen 2 site var omegle ve chatroulet (kameralı chat bakımından) sizin demek istediğinizi pek anlayamadım model di üyelik di diyorsunuz da yani bu işe başlarken heleki böyle bi işe ilk aylarda kazanayım edeyim diye beklemeyin derim her işin zorluğu var bu adamlar senden niye üyelik alsın ? orada ücretsizi varken bu adamlar niye sizden alsın para harcasın ? Hep şöyle yapsam böyle yapsam diye kapılıyoruz hayallere ama sonu hüsran olmasın sizin için söylüyorum belli ki o parayı zar zor biriktirmişsiniz zamanla internette beli siteler ekmek yiyor siz o kadar parayla bir işe kalkışacaksınız ama belki de bu işin geliri size çok komik rakamlar olacak belkide bir facebook olacaksınız (gaz vermiyim yinede) ama hep belkiyle kalır bu işe kalkışmadan sonunun nereye gideceğini bilemezsiniz.Kendinizi internetle sınırlandırmayın bence eskiden internet mi vardıda Sabancı bu kadar zengin oldu ? :)
Neyse konuyu oldukça dağıttım evet bence 6bin tl ile bu iş yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Hocam dediğiniz o kanal vs. türkiyeye çoktan geldi ve erişimi de yasaklıyorlar o sitelere sanırım.O sektör artık ölü bence.Paranıza yazık...