-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Body & Fitness Personal Traine
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
İmzada bulunan sporcu platformunu gerek canlandırmak gerekse böyle eğlenceli etkinlikleri sevdiğimden dolayı bir yarışma yapmaya karar verdim. Bütçem aslında 2 bin ₺ ancak hepsini bu projede kullanmak istemiyorum ayıracağım bütçe 600₺ gibi bir bütçe olacak.
Yarışma ödülleri kupa - bardak - vb şeylerde olabilir. :confused:
3 Adet 2300 kg Kaliteli Protein Tozu'da verebilirim. :confused:
Başka hediye olarak ne olabilir ? Tavsiye ve Fikirlerinizi istiyorum.
Ödüller önemli olup 3 kişiyede verilebilir. Daha hesaplı şeyler olup 50 kişiyede verilebilir.
Ödülleri kazanmak için : Konu açmalarını ve Konulara yorum yapmalarını isteyeceğim. Konular copy-paste karma karışık bir şey olsun istemiyorum. Resimli ve düzenli konular olacak. Belirttiğim konu sayısına ulaşan kişilere hediyelerden ortak olarak aldığımız karar sonrasındaki belirlediğimiz ödülü vereceğim. Konular sürekli makale tarzı olmayabilir. Tanışma alanlarına da açılan konular sayılacaktır.
Hediye ve Hediye kazanma koşulları belirlendikten sonra yarışmayı başlatmayı planlıyorum. Öneri ve Yorumlarınızı bekliyorum.
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
daha önce body building yapmış biri olarak, muscleteech, animal, gaspari gibi ürünlerin tişörtlerini verebilirsin. bakma böyle tişörtlere çok ilgi duyuluyor. kupa bardak yerine opsiyonel shaker ve sporcu eldiveni yada bilekliği ver amino asit tableti protein tozu için ayrı iki bölmeli shakerler var. protein tozunuda sadece verme yanında bcaa, glutamin veya karnitin ver daha ilgi çekici olur.
Ek Olarak: ayrıca madem yarışma olacak kendi sitenin reklamını bastığın atlet short veya tişörtte verebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Body & Fitness Personal Traine
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 protein 1 karbonhidrat paketi olabilir. Tabi yeterli katılım olursa. Banner yapıp gönderiyi reklamlıcam facebookta. Bakalım ne olacak. Yeterli katılım olursa ürünleri kargolardan kazananların adreslerini veririm direk. Hiç uğraşmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** K**
-