-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google demek google play, google ads, adsense, youtube gibi bir çok yerden para kazanmak demek. Huaweye sadece google playi yasaklayarak milyon dolarlar kaybetti. Türkiyeden bu kadar para kazanıyoken ne google yaptırım uygular nede amerika. Bizdede belli olmuyor ama teknoloji yavaşda olsa gelişiyor. Teknolojiden kastım öyle telefon felan değil amerikanın yaptırım uygulayacağı alanlar. Protezler, bombalar, silahlar vs.vs. Bize yaptırım uygularsa olacağı tek şey döviz aşırı yükselir oda yine bize vurur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ülkemizin diğer ülkeler ile arasında oluşabilecek problemleri ön görüp ona göre yol izleyen arkadaşların olması şaşırtıcı. Bu ambargo söylentilerinden sadece web siteleri için tedirgin olanların olması ise üzücü. Ülkemizin genel anlamda nasıl ve ne kadar etlkileneceğini dert etmek gerektiğini düşünüyorum... Hakkımızda hayırlısı.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
keşke yaptırım yapsada kendi arama motorumuzu video sitemizi sosyal ağımzı kursak reklamstore kullanıyorum zaten adsense kapanırsa reklamveren oraya kayar bana yarar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Yaptırım Sonrası Saten Kazançlar Dip Yapacak.
1:Paranın Çıkış Yeri İzlanda
2:Google Pazar Ağını Kaybeder.
3:Google İtibar Düşer.
4:Google Gerek İse Facebook Twitter Bunlar Hep istihbarat İçin Kullanıldığını Herkes Biliyor.
HUAWEİ Yazılımı Üretir Tutturur İse Cin liler Arama motoru Gelişdirir İse Googlenin En Korktuğu Senaryo Gerçekleşir.Ardından Cinlilerin Pazar Ağı Gelirse Burdan Bir Sosyal Medya Sitesi.
Yapsında Göreyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Yaptırımlar bu gibi dijital katmanlara kadar inerse bundan en büyük zararı Amerika görecektir. Bizden dolayı değil bölge ülkelerinin güvenini kaybediyorlar. İrana ve diğer birçok ülkeye karşı uzun süredir uyguladıkları yaptırımlar yüzünden avrupadaki iş adamları amerikadan yatırımlarını kaydırmaya başladılar. Yani bu şu demek, savaş olasılığı yüksek bir döneme giriyoruz.
Kim öle Kim kala Hayırlısı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ne geyik dönmüş. "Beyin bedava" denen bir söz vardı bir ara...
Neyse almanya adsense almıştık, ona domain ekleyeyim en iyisi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AllyBey adlı üyeden alıntı
Google demek google play, google ads, adsense, youtube gibi bir çok yerden para kazanmak demek. Huaweye sadece google playi yasaklayarak milyon dolarlar kaybetti. Türkiyeden bu kadar para kazanıyoken ne google yaptırım uygular nede amerika. Bizdede belli olmuyor ama teknoloji yavaşda olsa gelişiyor. Teknolojiden kastım öyle telefon felan değil amerikanın yaptırım uygulayacağı alanlar. Protezler, bombalar, silahlar vs.vs. Bize yaptırım uygularsa olacağı tek şey döviz aşırı yükselir oda yine bize vurur.
çok enteresan... bilinmeyen bi protez, silah falan mı ürettik?
benim en son yetiştiğim tubitakta 1. olan organik hoşaf ve fasülye kepçesi projeleriydi.
başkaca bize ait bir silah göremedim. üretmekten kastınız toplayıp montajını yapmak ise o zaman dünyanın yarısının sahip olduğunu üretiyoruz demektir :)
ben her istediğimi yaptırıyorsam bir hükümete onlarla çok uğraşmazdım..
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tarih
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Adamlar 9 milyar dolarlık geliri bi anda kestiler. Bizim siyasetçilerimiz zaten belli. Akıllı hareket etmeyi bilmezler. Yüz binlerce iş yeri binlerce insan kazanç ve müşteri kazanıyor Google'ın çeşitli ürünlerinden. Her şeye hazır olmak gerekli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
LocalSeo adlı üyeden alıntı
Adamlar 9 milyar dolarlık geliri bi anda kestiler. Bizim siyasetçilerimiz zaten belli. Akıllı hareket etmeyi bilmezler. Yüz binlerce iş yeri binlerce insan kazanç ve müşteri kazanıyor Google'ın çeşitli ürünlerinden. Her şeye hazır olmak gerekli.
yok yahu olur mu hiç. amerika bizi kkıskanıyor. hiç birşey yapamaz korkmayın. iki hööyttt deriz pısar kalır. yaptırım falan vız gelir. benzine zam gelecekmiş peehh. zaten arabası yok adamın. zam versen nolur.
hala yaz ayında doğalgaz indirim kışa girerken bindirimi yapılan ve bunu indirim olarak algılayan milletiz :)
kışın 300tl ödüyorsun. yazın 50tl. adam bunu indirim sayıyor :)
bu tür bir düşünce yapısına birşey anlatamazsın. çünkü bakış bellidir. söylediğin sözlerde havada kalır.
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.