NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Merhaba,
Bilgisayar başında bildiğiniz doğru düzgün para kazanma yöntemleri var mı? Bugüne kadar hep küçük miktarlarda kazandım 10-15 TL gibi o da sayılı kez.Artık şöyle adam akıllı ayda minimum 100-200 TL kazanabileceğim bir yöntem istiyorum.
Tecrübelerim:
-Siber güvenlik,
-Sunucu yönetimi,
-Profesyonel olmayacak derecede web tasarım ve yazılım.
Makale yaz demeyin 3-5 kuruşun peşinde dolanmak istemiyorum artık zaten bugüne kadar yazdığım makalelere de alıcı bulamamam ayrı bir sebep. :)
En son YouTube kanalım vardı içinde 8 TL birikmiş,AdSense'e websitemi eklemeye çalışınca otomatik YouTube para kazanma özelliğimi kapatmışlardı,yeni bir kanalla tekrar YouTube işine dönmeyi düşünüyorum.
Hosting sat demeyin YS belgem var sunucum var fakat vergi levham yok bununla da nereye kadar gidilir bilmiyorum...
Link kısaltma kas demeyin 4 aydır link kısaltma kasıyorum daha geçen gün anca 15 TL alabildim. :D
Bunlar dışında önerilerinizi bekliyorum...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Aç bi dizi sitesi çat çat koy parayı köşeye :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Trablus
Başarı = Doğru Strateji
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Online Satis Ortakligini oneririm geliri yuksek ve bir o kadar zevkli bir is kimine gore tabi ki normal adsense kazanclarina gore bu iş daha karli ve sabit Yurt disindaki sistemin gelismesiyle cogu kisi satis ortakligi yapiyor Bunlarin İlk Ornegi Clickbank'tir Tabi daha bir suru internetten kazanilacak is var Buna ornek Siber Guvenlik Bilgim İyi Diyorsaniz Bir Platform Acarak Yada Paketler Olusturarak kazanabilirsiniz. Ayriyetten Para Kazanma, İs Fikirleri Gibi Konulari İmzamdaki Siteden Goz atabilirsiniz. Saygilar.
www.hizlikazanc.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freetime
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
bence en karlı olanı eğitim alındıktan sonra wordpress tema veya application yapmak.