lostyazilim

Adsense'den gelir elde edebileceğim bir site açmak istiyorum. Tavsiyeleriniz ?

27 Mesajlar 5.594 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Premium Download sitesi yap :)

Türkiye'de bu sektörde az site var :) Rakip olabilirsin bana :D (200-300 TL Arası giderim, 600$+ Gelir Var Toplam) Tabi premium bulman sıkıntı olabilir :D benim kaynaklarım var durmadan hesap gönderiyorlar :D

(Hit önemliymiş sanırım senin için önceki yorumda öyle yazmışsın :D Hit uçuyor bu sitelerde bilgine :D) Ama sağlam sunucular gerekiyor :D

4 Sunucu var şuan, birinin bugünkü trafiğine baktım, 500+ GB Trafik yemiş (1 Tanesi) anlık 100 mbit/s üzerinde up+down oluyor anlık.

wmaraci
reklam

mesuttt mesuttt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Premium Download sitesi yap :)

Türkiye'de bu sektörde az site var :) Rakip olabilirsin bana :D (200-300 TL Arası giderim, 600$+ Gelir Var Toplam) Tabi premium bulman sıkıntı olabilir :D benim kaynaklarım var durmadan hesap gönderiyorlar :D

(Hit önemliymiş sanırım senin için önceki yorumda öyle yazmışsın :D Hit uçuyor bu sitelerde bilgine :D) Ama sağlam sunucular gerekiyor :D

4 Sunucu var şuan, birinin bugünkü trafiğine baktım, 500+ GB Trafik yemiş (1 Tanesi) anlık 100 mbit/s üzerinde up+down oluyor anlık.

Engin yorumun için teşekkür ederim ama dediğim gibi legal site açacam bu sefer daha önceden film ve download sitelerim oldu ama hep 3-6) 5 ay içinde sattım paraya ihtiyacım oldu sunucu masrafı arttı vs blogger açacam bugün yarın hayırlısıyla bakalım ne olacak.

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

mesut adlı üyeden alıntı

Engin yorumun için teşekkür ederim ama dediğim gibi legal site açacam bu sefer daha önceden film ve download sitelerim oldu ama hep 3-6) 5 ay içinde sattım paraya ihtiyacım oldu sunucu masrafı arttı vs blogger açacam bugün yarın hayırlısıyla bakalım ne olacak.

Legal site? Adsense kazanıyorum aylardır hiçbir sorun yok :confused: Site üzerinden link vermeyeceksin, bilmiyorum biliyor musun, Alldebrid / Realdebrid Tarzı bir site :)

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

Legal site? Adsense kazanıyorum aylardır hiçbir sorun yok :confused: Site üzerinden link vermeyeceksin, bilmiyorum biliyor musun, Alldebrid / Realdebrid Tarzı bir site :)

Hiçbir bilgim yok o konuda hdfilm.com.tr gibi birşey mi diyecem ama öyle değildir :o

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

mesut adlı üyeden alıntı

Hiçbir bilgim yok o konuda hdfilm.com.tr gibi birşey mi diyecem ama öyle değildir :o

hdfilm.com.tr kapandı, en azından ben öyle biliyorum :D

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

hdfilm.com.tr kapandı, en azından ben öyle biliyorum :D

İlk açıldığında üye olmuştum oyun indiriyordum süper hızlı bir şekilde iniyordu parasınıda hakediyordu yani. Zaten 2 ay sonra premium bitince bi daha uğramadım siteye.

Ben genellikle bazen hiç çalışmasada mecburen getripz.pl kullanıyorum bundan sonra senin siteden download yaparım :)
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)
En iyi wm aracı kazanıyor ;) baksana hepimiz burda toplanmışız. Allah bereket versin. Böyle kaliteli bi projen olmadıkça ve projen olsa dahi güncel olmadıkça, çok bişey bekleme, hayal kurduğunla kalırsın.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al