lostyazilim
tr.link

Adsense'den gelir elde edebileceğim bir site açmak istiyorum. Tavsiyeleriniz ?

27 Mesajlar 5.623 Okunma
lstbozum
tr.link

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Premium Download sitesi yap :)

Türkiye'de bu sektörde az site var :) Rakip olabilirsin bana :D (200-300 TL Arası giderim, 600$+ Gelir Var Toplam) Tabi premium bulman sıkıntı olabilir :D benim kaynaklarım var durmadan hesap gönderiyorlar :D

(Hit önemliymiş sanırım senin için önceki yorumda öyle yazmışsın :D Hit uçuyor bu sitelerde bilgine :D) Ama sağlam sunucular gerekiyor :D

4 Sunucu var şuan, birinin bugünkü trafiğine baktım, 500+ GB Trafik yemiş (1 Tanesi) anlık 100 mbit/s üzerinde up+down oluyor anlık.

wmaraci
reklam

mesuttt mesuttt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Premium Download sitesi yap :)

Türkiye'de bu sektörde az site var :) Rakip olabilirsin bana :D (200-300 TL Arası giderim, 600$+ Gelir Var Toplam) Tabi premium bulman sıkıntı olabilir :D benim kaynaklarım var durmadan hesap gönderiyorlar :D

(Hit önemliymiş sanırım senin için önceki yorumda öyle yazmışsın :D Hit uçuyor bu sitelerde bilgine :D) Ama sağlam sunucular gerekiyor :D

4 Sunucu var şuan, birinin bugünkü trafiğine baktım, 500+ GB Trafik yemiş (1 Tanesi) anlık 100 mbit/s üzerinde up+down oluyor anlık.

Engin yorumun için teşekkür ederim ama dediğim gibi legal site açacam bu sefer daha önceden film ve download sitelerim oldu ama hep 3-6) 5 ay içinde sattım paraya ihtiyacım oldu sunucu masrafı arttı vs blogger açacam bugün yarın hayırlısıyla bakalım ne olacak.

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

mesut adlı üyeden alıntı

Engin yorumun için teşekkür ederim ama dediğim gibi legal site açacam bu sefer daha önceden film ve download sitelerim oldu ama hep 3-6) 5 ay içinde sattım paraya ihtiyacım oldu sunucu masrafı arttı vs blogger açacam bugün yarın hayırlısıyla bakalım ne olacak.

Legal site? Adsense kazanıyorum aylardır hiçbir sorun yok :confused: Site üzerinden link vermeyeceksin, bilmiyorum biliyor musun, Alldebrid / Realdebrid Tarzı bir site :)

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

Legal site? Adsense kazanıyorum aylardır hiçbir sorun yok :confused: Site üzerinden link vermeyeceksin, bilmiyorum biliyor musun, Alldebrid / Realdebrid Tarzı bir site :)

Hiçbir bilgim yok o konuda hdfilm.com.tr gibi birşey mi diyecem ama öyle değildir :o

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

mesut adlı üyeden alıntı

Hiçbir bilgim yok o konuda hdfilm.com.tr gibi birşey mi diyecem ama öyle değildir :o

hdfilm.com.tr kapandı, en azından ben öyle biliyorum :D

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

hdfilm.com.tr kapandı, en azından ben öyle biliyorum :D

İlk açıldığında üye olmuştum oyun indiriyordum süper hızlı bir şekilde iniyordu parasınıda hakediyordu yani. Zaten 2 ay sonra premium bitince bi daha uğramadım siteye.

Ben genellikle bazen hiç çalışmasada mecburen getripz.pl kullanıyorum bundan sonra senin siteden download yaparım :)
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)
En iyi wm aracı kazanıyor ;) baksana hepimiz burda toplanmışız. Allah bereket versin. Böyle kaliteli bi projen olmadıkça ve projen olsa dahi güncel olmadıkça, çok bişey bekleme, hayal kurduğunla kalırsın.

wmaraci
Konuyu toplam 11 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 11 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al