-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Abartılmadığı sürece izin veriliyor diye biliyorum. Fakat yine de Adsense'nin ne yapacağı belli olmaz eften püften sebeplerden dolayı bile engelleyebiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
hocam onların tıklama başı getirileri ne kadar onları daha önce kullanmadım. Bir de google popup için bunu söylemiş.
Site davranışı
Google reklamlarını gösteren siteler, kullanıcıların kolay gezinebileceği nitelikte olmalıdır. Siteler, kullanıcı tercihlerini değiştiremez, kullanıcıları istenmeyen web sitelerine yönlendiremez, indirme başlatamaz, kötü amaçlı yazılımlar bulunduramaz veya sitede gezinmeyi engelleyen pop-up'lar ya da arkada açılır pencereler içeremez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
hangi firmaya başvuru yaptınız? epic ad games ya da copacet ise en geç yarına kabul edilir. Aslında support google bölümünde popup reklamını sormuşlar orada da 3 taneden fazla kullanılamayacağı cevabı verilmiş biraz şaibeli. Oyun önüne reklam ekleyebilirsiniz. Bir de oyuna tıklanıldığı zaman mousenin tam altına dek gelen bir ekleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
ad2games uzun süredir Türkiye'den yayıncı almıyordu. Ben olsam copacet ya da epic ads game'yi tercih ederdim. Reklam çekiciliği olarak copacet iyi oyun öncesi tıklatmaya özendiren güzel reklamları var. Diğer alanlardaki reklamları da güzel çocukları kendine çekiyor. Örneğin oyun öncesine sık ekledikleri reklam türü kız çocuğu ağlıyor mouseyi reklama doğru götürünce biberon gözüküyor ve çocuk gülmeye başlıyor. Ödeme alt limitleri 50 dolar ayda bir ödeme yapıyorlar. Epic de ise sık sık ödeme yapılıyor alt limit yok ne kadar kazanırsanız ödüyorlar. Diğer reklam firmalarını bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Hocam ikisini de birer hafta deneyip ona göre seçim yapabilirsiniz. Ben popup için epic ads gameyi banner alanları için copaceti tercih ederdim.