onlysound
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Arkadaşlar sitem 8 senelik günlük hit 1-1.2k arasında. Sayfa görüntüleme 9-12k arasında. Ortalama geçirilen süre 5dk ile 8dk arasında değişiyor. Adsense günlük 9tl falan bırakıyor. Bunun haricinde nasıl para kazanabilirim? Sitemi çöplüğe çevirmeden.
Not: Kategori FLASH OYUN
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu kategoride bir yere kadar hocam. Oyuncini gibi youtube kanalında nasıl oynanır gibisinden videolar paylaşabilirsiniz. Bunların arasına 1-2 jackpot-poker gibi şeyler ekleyin
Ama yine adsense işte :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
boşta
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Cpmstar ı dene. Digerlerine göre daha iyi kazanırsın.
kainat005
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
zabıt katibi
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam lijit her kullanıcıyı kabul etmiyor ancak google adsense kadar 50.000 gibi bir sınırda yok. Önemli olan sitenizdeki yazıların kalitesi şayet sitenizi kaliteli bulursa hit oranına pek bakmıyor. Benim şahsi tercihim olmasının en büyük sebebi hemen hemen her türden reklam alabilirsiniz, tıklama başına, video paylaşımlarının önüne reklam koyma, banner vb. Reklamlardaki ücret oranları farklılık gösteriyor. Kesinlikle google adsense ile eşdeğer ben uzun zamandır kullanıyorum ve bana her bakımdan iyi getiri sağlıyor. Burada bu kadarını yazabildim. Daha ayrıntısı için yazımıza bakabilirsiniz.